Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

We mogen weer: 5 x deze types kom je nu sowieso tegen op het Bredase terras

Door Jennifer da Graça 1 juni 2020

Iets later dan gepland, maar het terrasseizoen is weer geopend! Hoewel we doorgaans al bij de eerste zonnestralen in de lente een tafeltje op de Havermarkt of Grote Markt bezetten, gooide corona roet in het eten. Vanaf nu zijn de terrassen officieel geopend en we weten zeker dat je deze types daar tegenkomt:

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

De Tanker

De Tanker heeft duidelijk wat in te halen: al die gemiste drankjes van de afgelopen maanden. Hij of zij bestelt het liefst meerdere alcoholische versnaperingen in één keer en zal de horeca hiermee zeker goed steunen 😉

De Social Distancer

Natúúrlijk is de Social Distancer blij dat de terrassen weer open zijn. Maar de drukte vindt hij of zij toch een beetje eng. Snappen we helemaal! De Social Distancer zal plaatsnemen aan de verste hoek van de Haven en heeft als je geluk hebt ook een flesje handontsmettingsmiddel bij zich.

De Niet Zo Distancer

Ja hallo, dat is natuurlijk niet de bedoeling! De Niet Zo Distancer houdt geen rekening met de anderhalve meter afstand en baant zijn of haar weg langs alle volle terrassen op de Havermarkt, zonder de lijnen op de grond te volgen. Schroom niet om hem of haar even aan te spreken, want afstand is wél zo veilig.

De Schreeuwer

Eh, tja: dat lange thuiszitten heeft nogal z’n sporen achtergelaten bij Bredanaars. De meesten pakken graag vol liefde hun sociale leven weer op. En omdat elkaar in het echt zien vaak tóch wat leuker is dan via een schermpje, is de kans groot dat we vaak wat overenthousiast gelach, gebulder en geroep horen van café De Vulling tot aan de Corenmaet.

De Thuisblijver

Niet iedereen staat te springen om het Bredase terras weer op te duiken. Misschien omdat ze de drukte nog niet relaxed vinden, ze tot een risicogroep behoren of een heel andere reden. Gelukkig is daar dan alsnog het internet, waardoor de Thuisblijver alsnog betrokken wordt bij de terrassessie. Proosten via FaceTime dan maar!

Lees ook:

Bredase sportscholen over de vervroegde opening: ‘Dit hadden we niet zien aankomen’

Premier Mark Rutte maakte woensdagavond bekend dat sportscholen 1 juli weer open mogen. Dit kwam voo...

Beste combinatie ooit! Je kunt nu dineren in een escape room en zo gaat dat

Ken je dat? Je staat midden in een escape room en wilt zo snel mogelijk alle raadsels oplossen om te...

Coronatest in Breda: hoe werkt het en wanneer krijg ik de uitslag?

Vanaf 1 juni kan iedereen in Nederland met milde klachten zich laten testen op corona. Ook in Breda ...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.