Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

UFO’s in Breda?! 5 x deze UFO-meldingen kwamen binnen in onze stad

Door Jennifer da Graça 19 september 2019

Ja, je leest het goed: UFO’s. In Nederland hebben we een UFO-meldpunt. Daar kwamen de afgelopen jaren best wat meldingen binnen over onbekende vliegende objecten boven onze stad. Deze (mogelijke) aliens bevonden zich boven Breda in de afgelopen jaren (nu maar hopen dat ze komen in vrede).

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Bijzondere driehoek in Haagse Beemden

In februari 2019 spot een Bredanaar in Haagse Beemden iets bijzonders: een donkere driehoek die stil hangt boven de huizen in de straat/ De driehoek flikkert licht en heeft meerdere kleurtjes, was scherp en had een duidelijke vorm. Mysterieus…

Vuurbal in Princenhage

Een ander UFO-avontuur gebeurde in 2011 in het gezellige Princehage. De spotter van het bijzondere tafereel vertelt: “We stapten uit de auto, toen ik een soort vuurbal hoog in de lucht zag zweven. Toen ik beter keek zag ik dat drie dingen alledrie dezelfde richting uit gingen. Na vijf minuten waren ze uit het zicht.” Ook laat de schrijver weten een vliegtuiggeluid te hebben gehoord. Wat zou het zijn geweest?

Lichtbol op de snelweg

Zelfs vanaf de snelweg wordt het een en ander gespot. In september 2019 reed iemand over de snelweg en zag een zilverkeurige bol met een lichtstraat. Hij of zij kon er helaas niet lang naar kijken, gewoonweg omdat dat niet zo handig is als je over de snelweg rijdt.

Honderd lichtjes

Een ander verhaal uit de wijk Sportpark, waar in maart 2019 honderden zwevende lichtjes werden gadegeslagen. “Kleine, vliegende en vallende lichtjes, als een zwerm vogels. Een grote groep, maar daarna ook een paar losse. Sommigen gingen hard van links naar rechts.”

Gespot vanuit Park Valkenberg

Vanuit het groene hart van Breda zag iemand in februari 2019 drie grote oranje lichten in de vorm van een driehoek. Het bijzondere object vloog in een rechte lijn en hoog, maar lager dan een vliegtuig. Twee van de lichten draaiden in zigzaggende beweging om elkaar heen en toen verdween alles uit zicht. Wat denk jij? UFO of losgeslagen drones?

Lees ook:

De Avenue Breda

Wij gingen naar een dinnershow van De Avenue en vertellen wat jou te wachten staat

Hé jij! Het is weer eens tijd om Netflix uit te gooien, van je bank af te komen en lekker een avondj...
autogarages breda

Dit zijn volgens jullie de beste autogarages van Breda

In onze stad zijn genoeg autogarages waar je je bak naartoe kunt brengen. Ideaal als het motorlampje...
Zeezicht

Dames Pellens, Dok19 en Zeezicht? Zo komen deze Bredase zaken aan hun naam

Je bent vast weleens bij Dames Pellens, Dok19 of Zeezicht geweest, toch? Heb je enig idee waar de na...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.