5 x waarom je écht naar Dennenlucht moet gaan

Aangeboden door Dennenlucht 10 maart 2018

Misschien heb je er al weleens een pannenkoek gegeten of kopje koffie gedronken na een boswandeling. Ken je pannenkoekenrestaurant Dennenlucht nog niet? Wij geven je vijf redenen waarom je écht een keer naar Dennenlucht moet gaan.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Je eet er de állerlekkerste pannenkoeken

Dennenlucht
Foto: Pexel

Hier is niks aan gelogen. Je hebt ontzettend veel keuze: wat dacht je van een pannenkoek carpaccio, een pannenkoek met rauwe ham en pesto of een pannenkoek tuna melt? Ook is het mogelijk je eigen pannenkoek samen te stellen, waarbij je uit mega veel lekkere toppings kunt kiezen. Yum!

Ze hebben een fantastische buitenspeeltuin

pannenkoekenrestaurant Dennenlucht
Foto: Dennenlucht

Op pad met je kids? Bij Dennenlucht gaan ze zich zeker niet vervelen! Dennenlucht heeft een grote buitenspeeltuin waar kinderen helemaal los kunnen gaan. Regent het? Ook dan kunnen kinderen zich vermaken: op de speelzolder kunnen kinderen knutselen, tafelvoetballen en interactieve games spelen.

Het is dé locatie voor je feestje

Foto: Dennenlucht
Foto: Dennenlucht
Foto: Dennenlucht

Op zoek naar een toffe feestlocatie? Dan heb je die nú gevonden! Bij Dennenlucht verzorgen ze je feestje tot in de puntjes: of het nu gaat om een spectaculair verjaardagsfeest, een gezellige barbecue of een zakelijke borrel. Je kunt zelfs bij Dennenlucht trouwen. Kun je jezelf een nog mooiere trouwlocatie voorstellen?!

Dennenlucht heeft de mooiste achtertuin van heel Breda

Dennenlucht
Foto: Gré van Pelt

Duh, het Mastbos! Maak van je bezoekje aan Dennenlucht het ideale dagje uit en combineer het met een fijne wandeling door het Mastbos.

Kinderfeestjesstress is voortaan verleden tijd

pannenkoekenrestaurant Dennenlucht
Foto: Dennenlucht

Een leuk en origineel kinderfeestje hou je voortaan gewoon bij Dennenlucht. Tijdens het feestje mogen de kids hun eigen pannenkoekjes bakken, versieren en natuurlijk opeten. Maar daar stopt het niet! Ze krijgen ook taart, een lekker ijsje en Jaap Dukaten, waarmee ze een leuk cadeautje kunnen uitzoeken in de winkel van Jaap.

Dennenlucht restaurants en horeca

Nu open10:00 - 21:30

Heistraat 15, Breda

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶