Een dag vertoeven in de St. Annastraat, het kan!

Door Laura van Etten-Elting 24 september 2017

St. Annastraat, misschien wel het meest karakteristieke straatje in Breda. Een prima straat om een hele dag te vertoeven want het stikt er van de mooie zaakjes! Scoor je nieuwste outfit, laat een mooie coupe aanmeten en vul je buik met allemaal lekkers. Het kan allemaal in de St. Annastraat en wij laten zien hoe. 

Pagina 1 / 10
⟵ swipe swipe ⟶

Ontbijten bij Latour

Latour St. Annastraat Breda

First things first: ontbijt. Bij Latour zit je goed. Deze mooie zaak op de hoek van de St. Annestraat en de Veemarktstraat is een mediterraanse delicatessenzaak waar je ook een heerlijk broodje kan eten.  Geen zin om binnen plaats te nemen omdat je genoeg tijd wilt hebben om te shoppen? Je kan buiten ook broodjes bestellen om mee te nemen.


Meer over Latour ontdekken?

Latour kaaswinkels

Nu gesloten09:00 - 17:15

St. Annastraat 2, Breda

Bekijk meer:kaaswinkels

Nieuwe coupe bij SUDS Kapper

SUDS Kapper St. Annastraat Breda

Nadat je je ontbijt naar binnen hebt gewerkt loop je daar het andere einde van de straat en neem je plaats in de kappersstoel bij SUDS. Je moet er natuurlijk wel goed uitzien voor een dagje St. Annastraat!

Niet al te veel poespas maar een stoere industriële ruimte met één mega spiegel aan de muur waar je lekker naast elkaar in de kappersstoel zit. Dat nodigt uit tot kletsen en spieken hoe je buuf gekapt wordt. Bij SUDS luisteren ze naar wat jíj wilt maar óók wat je haar wilt. 


Meer over SUDS/ Kapper ontdekken?

SUDS/ Kapper kappers

Nu gesloten10:00 - 19:00

St. Annastraat 23, Breda

Bekijk meer:kappers

Duurzaam shoppen bij Ingar

Ingar St. Annastraat Breda

Oké nu is het tijd voor new you om te gaan shoppen! En dat doen we gewoon bij de buren.

In juni opende de winkel van webshop Ingar en het is een aanwinst voor de St. Annastraat. Ingar is niet zomaar een kledingzaak met mooie spullen, alles wat je ziet is duurzaam en veel is ook handgemaakt. Zelfs tijdens de verbouwing is gedacht aan het hergebruiken van sloopmateriaal. Zo is die mooie trap met bordes gemaakt van hergebruikt sloop hout.


Meer over Ingar ontdekken?

Ingar kledingwinkels

Nu gesloten12:00 - 17:30

St. Annastraat 21, Breda

Bekijk meer:kledingwinkels

Mooie jurkjes van Café Couture

Café Couture St. Annastraat Breda

Blij als een ei met je mooie nieuwe tas van Ingar loop je het Stadserf in en stap je naar binnen bij Café Couture. Dé plek voor mooie vintage jurken, schoenen en accessoires. Eigenaresse Saskia den Dekker ontwerpt vrouwelijke jurken, jasjes, rokken en broeken met een knipoog naar de jaren ’50, ’60 en ’70.


Meer over Café Couture ontdekken?

Café Couture kledingwinkels

Nu gesloten10:00 - 18:00

Stadserf 4, Breda

Bekijk meer:kledingwinkels

Koffie en lunch bij YIRGA

YIRGA Breda

Tijd voor een kopje koffie en een gezonde lunch bij urban food en koffiebar Yirga. Een hip tentje dat voornamelijk biologisch kookt en bakt en de lekkerste koffie schenkt. Wij raden de ‘hemelse brunch’ aan: koffie of thee, desemboterhammen, huisgemaakte jam, gepocheerde eitjes, zalm, boerenkaas, yoghurt met vers fruit en American pancake…  YUM!


Meer over YIRGA ontdekken?

YIRGA koffiebars

Nu gesloten09:00 - 18:00

Sint Annastraat 19C, Breda

Bekijk meer:koffiebars

Pretty nails dankzij Salon Bijdehand

Salon Bijdehand St. Annastraat Breda

Na de lunch laat je je in de watten leggen bij Salon BijDeHand. Simone verzorgt je handjes op en top zodat jij er weer helemaal tegenaan kan. In 2016 won Salon BijDeHand de Top Rated Award voor beste handverzorging.


Meer over Salon BIJDEHAND ontdekken?

Salon BIJDEHAND manicure

Nu gesloten09:00 - 18:00

St. Annastraat 11-13A, Breda

Bekijk meer:manicure

Nieuwe outfit van Lunae

Lunae Boutique St. Annastraat Breda

Met je mooi verzorgde handjes stap je Lunae binnen. Eens kijken of je een mooi sieraad kan vinden waar je hand nog meer van gaat stralen. Lunae is een boutique waar je modehart sneller van gaat kloppen. Hier kan je écht je hele outfit bij elkaar shoppen. Van hippe zonnebrillen, mooie armbandjes tot modieuze schoenen en kleding. Je loopt gegarandeerd met volle tassen naar buiten..


Meer over Lunae Boutique ontdekken?

Lunae Boutique kledingwinkels

Nu gesloten10:00 - 18:00

St. Annastraat 8, Breda

Bekijk meer:kledingwinkels

Weer netjes dankzij Haar in Stijl

HaarInStijl kapper Breda St. Annastraat

Pfoe pfoe.. wat een dag! Na al dat eten, shoppen en kleren passen zit je haar een beetje door de war. Snel nog even langs Haar in Stijl om je coupe weer in model te brengen!


Meer over HaarInStijl ontdekken?

HaarInStijl kappers

Nu gesloten09:30 - 18:00

St Annastraat 6, Breda

Bekijk meer:kappers

Eten en borrelen bij Publieke Werken

Eetcafé Publieke Werken St. Annastraat Breda

Je maag begint ondertussen alweer te rammelen. Tijd om eens even lekker te gaan zitten bij Publieke Werken en onder het genot van een biertje de menukaart te bekijken. Publieke Werken bestaat uit verschillende delen, zo heb je een gezellig Bruin Café en een mooi groot restaurant. Eerst lekker eten (een goede burger bijvoorbeeld) en dan naborrelen in het bruin café!


Meer over Eetcafé Publieke Werken ontdekken?

Eetcafé Publieke Werken cafés

Nu open11:00 - 02:00

St. Annastraat 12, Breda

Bekijk meer:cafés

Lichaamsversiersels dankzij Bunker Tattoo

St. Annastraat Bunker Tattoo
Foto: Bunker Tattoo

Na het borrelen bij Publieke Werken strompel je de trap op naast de ingang van het café en vind je jezelf plots in de stoel bij Bunker Tattoo. Mocht je geen inspiratie hebben voor een versiersel op je lijf, wij hebben nog wel een paar ideetjes.. Check ze hier. 


Meer over Bunker Tattoo ontdekken?

Bunker Tattoo tattoo shops

Nu gesloten10:00 - 19:00

St. Annastraat 12a, Breda

Bekijk meer:tattoo shops
Pagina 1 / 10
⟵ swipe swipe ⟶

adv.