Dit zijn de meest gegoogelde vragen over Breda

Door Daphne Geelink 9 april 2019

Wauw! Google is al meer dan twintig jaar oud. Decennialang kunnen we de handige zoekmachine van alles vragen. Zo ook over onze mooie stad. Nu vragen wij ons af: wat zijn eigenlijk de meest gegoogelde vragen over Breda. Wij zochten het uit!

Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

‘Is Breda…?’

Foto: Screenshot Google

Dat antwoord op die eerste vraag is héél simpel: ja, Breda is zeker leuk! Wil je Breda ontdekken als een échte toerist? Dan moet je zeker even deze tips volgen. En om nog meer vragen te beantwoorden: Breda is ook leuk voor de studenten, hier vind je een overzicht van alle cafeetjes.

‘Wanneer is Breda…?’

Foto: Screenshot Google

Breda live, Breda Barst, carnaval én klûnen… Breda heeft stuk voor stuk toffe evenementen. Wil jij weten wanneer de leukste evenementen van de stad plaatsvinden? Neem dan eens een kijkje in onze agenda.

‘Hoe is Breda…?’

Foto: Screenshot Google

Hoe leuk is Breda? Superleuk! Interessant om te zien waar mensen het meest op googelen met de termen ‘hoe is Breda’. Mensen willen vooral weten hoe oud Breda is en hoe laat de winkels open zijn. Grappig om te zien dat mensen vaak zoeken op ‘hoe ver is Breda’. Tja, dat ligt er maar net aan hoever de zoeker zich van Breda bevindt.

‘Komt Breda…?’

Foto: Screenshot Google

Nog eentje dan! Google geeft ons maar twee suggesties, dus waarschijnlijk niet veel mensen die hun vraag beginnen met ‘komt Breda’. Hier lees je trouwens hoe de stad aan zijn naam komt. We deden onlangs een oproep van welke winkels écht een vestiging in Breda moest komen. Veel van jullie schreeuwden om de Primark en dat zien we ook terug op Google.

Lees ook:

Bootje Varen Breda dagje weg

Dagje weg: 7 x zo ontdek je Breda als een toerist

Denk jij dat je de stad waar je al jaren woont of misschien zelfs bent opgegroeid goed kent? Heb jij...
chai latte breda

7 x hier drink je een lekkere chai latte in Breda

Ben jij ook zo fan van dat ene lekkere drankje met melk en pittige kruiden: de welbekende chai latte...
oil&vinegar breda

[VIDEO]: Zo ziet de vernieuwde winkel van Oil & Vinegar eruit

Jaaa, Oil & Vinegar is weer open in Breda! Een tijdje geleden sloot de zaak haar deuren, maar nu zij...
Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.