Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mand! Dit zijn de kortste straatnamen van Breda

Door Daphne Geelink 11 juli 2019

Er zijn in Nederland ongeveer driehonderd straten met een straatnaam van drie letters. In Breda zijn de straatnamen ietsje langer, want bij ons hebben de kortste straatnamen vier letters. Lees snel verder om erachter te komen wat de kortste straatnamen van Breda zijn.

Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Aard

Foto: Google Street View

Helemaal in Breda-Zuid, dicht bij de Mastbosstraat vind je Aard. Ooit van deze straatnaam gehoord? Je ziet hier in ieder geval genoeg groen!

Balk

balk
Foto: Google Street View

Als je de straat Aard gaat bezoeken, kun je net zo goed langs de Balk gaan. Ook deze straat zit in het zuiden van Breda, tussen de wijk Princenhage en Heuvel.

Donk

Foto: Google Street View

Wie regelmatig in de Haagse Beemden komt óf er zelfs woont, herkent vast deze straat. Donk ligt in dit mooie stukje van Breda. Woon je hier? Dan zit de Jumbo en Cafetaria De Donk om de hoek!

Fort

Foto: Google Street View

Nóg een korte straatnaam in Princenhage: Fort. Deze straat ligt naast Begraafpark Zuylen en dicht bij de sportschool Basic-Fit aan de Ettensebaan.

IABC

Foto: Google Street View

Naast de woonboulevard van Breda vind je deze straat. Hier is het distributiecentrum van Jumbo gevestigd, maar zit bijvoorbeeld ook de Sligro. Ooit over deze straat heen gereden?

’t Sas

't sas
Foto: Google Street View

Hier ben je vast weleens geweest: ’t Sas in hartje centrum. Dit leuke winkelhofje is perfect om te shoppen, maar ook kun je hier prima een hapje eten.

Zicht

Foto: Google Street View

Nog een korte straatnaam in de Haagse Beemden! Ben jij ooit in deze straat geweest? Zicht ligt dicht bij winkelcentrum Heksenwiel.

Lees ook:

street view breda

11 x Bredase hondjes en baasjes op Street View. Herken jij jezelf?

Waar de Google Street View-auto heel goed in is? Hondjes en baasjes op de foto zetten! Wij gingen ev...
straatnamen

9 x straatnamen in Breda waar je spontaan dyslexie van krijgt

Indebuurt Breda houdt van grappige feitjes en weetjes over onze stad. Daar past dit lijstje perfect ...
Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.