Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze BN’ers komen in 2019 naar Breda

Door Annemijn Heijstek 14 januari 2019

Yes, 2019 wordt weer een heel fijn jaar om bekende Nederlanders in Breda te spotten. In het nieuwe jaar komen er namelijk een heleboel beroemdheden deze kant op voor hun shows en concerten. In dit lijstje ontdek je welke data niet in jouw agenda mogen ontbreken. Wie weet scoor je wel een foto met jouw favoriete BN’er!

Pagina 1/11
⟵ swipe swipe ⟶

Arie Boomsma

bn'ers
Foto: ANP

Deze knappe BN’er kennen we als presentator en als eigenaar van Vondelgym, maar wist je dat hij ook een boek heeft geschreven? FIT is een pleidooi voor een gezonder leven. Over dit boek geeft hij dinsdag 15 januari een lezing bij Boekhandel van Kemenade & Hollaers. Wil je niet missen!

Ferry Doedens

bn'ers
Foto: ANP

Ferry Doedens komt samen met onder meer Jelka van Houten (yes, de zus van!) naar Breda voor de voorstelling Expeditie Eiland. Deze komische show gaat over drie verschillende gezinnen die samen meedoen aan ‘Expeditie Eiland’. Om Ferry te spotten moet je ervoor zorgen dat je zaterdag 26 of zondag 27 januari in de buurt van het Chassé Theater bent.

expeditie eiland

Expeditie Eiland

Chassé Theater

26 jan 2019 01:00

Douwe Bob

bn'ers
Foto: ANP

Douwe Bob werd bekend door zijn deelname aan het programma Beste Singer Songwriter van Nederland en treedt door het hele land op. Natuurlijk was hij ook op het Eurovisie Songfestival te zien waar hij Nederland vertegenwoordigde. Op donderdag 21 februari treedt hij op in de Mezz. De show is uitverkocht, maar als jij zorgt dat je de hele dag rondhangt bij poppodium, maak je vast kans om hem te spotten.

John West

John West
Foto: Facebook John West

Liefhebber van Nederlandse volkszangers? Dan mag je het concert van John West op zaterdag 16 maart in het Chassé Theater écht niet missen! Verwacht een avond vol gezelligheid en fijne meezingers.

john west live

John West Live!

Chassé Theater

16 mrt 2019 01:00

Tino Martin

bn'ers
Foto: ANP

Nog zo’n topper van een volkszanger: Tino Martin! Op vrijdag 12 april komt hij naar Breda. Zorg dat je erbij bent, zodat je mee kunt zingen met zijn liedjes én een foto kunt scoren met deze BN’er.

tino martin

Tino Martin – Cue zingt mee

CUE Breda

12 apr 2019 02:00

Tineke Schouten

tineke schouten
Foto: Chassé Theater

Vakvrouw Tineke Schouten neemt het Bredase publiek op woensdag 15 en donderdag 16 mei mee langs de schatten uit haar glansrijke carrière. Dat moet wel een prachtig optreden worden van deze topcabaretière, die al meer dan twintig shows op haar naam heeft staan.

tineke schouten

Highlights

15 mei 2019 02:00

Youp van ’t Hek

youp van 't hek
Foto: Chassé Theater

Blunders maken hoort bij het leven, aldus Youp van ’t Hek. Met zijn nieuwe theaterprogramma laat hij Breda niet in de steek. In juni heb je twee keer de kans om zijn optreden te aanschouwen. Youp vertelt je graag waar het volgens hem in het leven echt om draait.

youp van 't hek

Met de kennis van nu

Chassé Theater

07 jun 2019 02:00

Bløf 

bn'ers
Foto: ANP

De mannen van Bløf komen deze zomer Breda. Wil jij ze spotten? Zorg dan dat je tickets voor Breda Live scoort, want op vrijdag 6 juli spelen ze hun grootste hits op het Chasséveld.

Breda Live 2019

Breda Live 2019

05 jul 2019 vanaf 02:00 t/m 06 jul 2019 tot 02:00

Afrojack

bn'er
Foto: ANP

Nog zo’n topact tijdens Breda Live, maar dan op zaterdag 7 juli: dj Afrojack sluit het festival knallend af. Scoor jij een selfie?

Breda Live 2019

Breda Live 2019

05 jul 2019 vanaf 02:00 t/m 06 jul 2019 tot 02:00

André Hazes

bn'ers
Foto: ANP

Hij scoort de ene na de andere hit en zaterdag 7 september kun jij meebrullen met al zijn knallers. Hartje Ginneken heeft de eerste artiest van komende editie bekend gemaakt en het is niemand minder dan André Hazes! Wie kan mij vertellen wat ik gister heb gedaan… 

Lees ook

Tren Counseling

Monique heeft een apart beroep: ‘Vier kleine prikjes doen wonderen’

Monique Hermus heeft een apart beroep. Ze is namelijk ooracupuncturist. Als ooracupuncturist helpt z...

7 x deze jaren 30-woningen staan te koop in Breda

Huizen uit de jaren dertig hebben iets aandoenlijks en romantisch. Ze zijn niet voor niets razend po...
goedkoopste huisje breda

Even binnenkijken bij het goedkoopste huisje van Breda

Wonen in Breda is heerlijk, maar er hangt meestal wel een behoorlijk prijskaartje aan. Wij waren ben...
Pagina 1/11
⟵ swipe swipe ⟶

adv.