Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dagje weg: 6 x de mooiste fietsroutes in en rondom Breda

Door Daphne Geelink 22 april 2019

Zin om eropuit te gaan vandaag? Als je zin hebt om een rondje te fietsen, hebben we een fijn lijstje voor je. Dit zijn de zes mooiste fietsroutes in en rondom Breda.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Rondje galder (25 km)

markdal
Foto: Richard Bakx

Zin om een rondje van 25 km te fietsen? Dan is deze route perfect voor je! Het beginpunt is bij het Mastbos en een groot deel van de route fiets je langs de Mark. Heerlijk genieten van het water, de dieren en al het ander moois dat de Bredase natuur ons biedt. Hier vind je meer informatie over de route.

Religieus erfgoed fietstocht (22,2 km)

bezienswaardigheden in Breda grote kerk
Foto: indebuurt Breda

Genieten van het mooie weer en tegelijkertijd cultuur opsnuiven? Deze fietstocht brengt je langs alle kerken en kapellen in Breda, Ginneken, Ulvenhout en Princenhage. Natuurlijk behoort de Grote Kerk van Breda ook tot de bezienswaardigheden in dit rondje. Hier lees je meer.

Langs alle monumenten in Breda (11,6 km)

RouteYou
Foto: Google

Nóg zo’n gave route via RouteYou! Deze tocht brengt je langs alle verschillende oorlogsmonumenten, kapellen én monumentale gebouwen. Ben je geïnteresseerd in de geschiedenis van Breda? Dan is deze route echt iets voor jou.

Fietsroute Chaam (52,7 km)

Foto: RouteYou

Ben jij die echte sportieveling die het liefst voor een rondje van meer dan 50 km de fiets pakt? Dan is deze voor jou! Een fietsroute door Chaam, waar je geniet van de meest indrukwekkende bossen, heidevelden en vennetjes. Fijn hoor!

Fietsen langs de Aa of Weerijs (22,4 km)

bredase buurten
Foto: Google Streetview

Deze toffe fietsroute begint in Princenhage, waarna je vervolgens door het natuurgebied de Vloeiweide richting Rijsbergen fietst. Je rijdt door verschillende landschapstypes en komt langs allerlei bezienswaardigheden. Meer informatie vind je hier.

Naar België

Foto: RouteYou

Eventjes naar het buitenland met dit mooie weer? Met deze fietsroute kom je langs de Mark en ga je langs bij onze zuiderburen. Onderweg eventjes stoppen voor een Belgisch biertje en terug naar de mooiste stad van Nederland. Hier vind je de complete route.

Lees ook:

Naar buiten! 5 x lekker wandelen in Breda

De Nijmeegse Vierdaagse gaat helaas niet door, maar gelukkig is daar de Alternatieve Vierdaagse van ...
alissa

Dit zijn de gaafste Bredase routes volgens RouteYou

Ken je RouteYou? Dat is een community van actievelingen die samen een pak aan mooie wandel-, fiets-,...
fietsroutes in breda

5 x supermooie fietsroutes bij Breda

Het is lente, en in Nederland springen we dan graag op de (al dan niet elektrische) fiets. We worden...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.