Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x dingen om te doen met je date in Breda

Door Annemijn Heijstek 4 november 2017

YES! Je hebt een date! Maar wat moet je in hemelsnaam gaan dóen met zijn tweeën?! Daar hoef je voorlopig dus niet meer over na te denken, want dat deden wij alvast voor je. Kan jij je concentreren op die vlinders. Of op een escape route ?

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Samen schaatsen

via GIPHY

Samen zwaaien en zwieren over het ijs…Zie jij dit plaatje nu ook al voor je? 20 december start Winterland Breda en kun je schaatsen op de Grote Markt. Geen zin om nog zo lang te wachten? Dan kun je nu alvast terecht bij Kunstijsbaan Breda. Ben jij nog niet zo – of helemaal niet – ervaren, dan kan dat een mooi excuus zijn om je meerdere keren in zijn of haar armen te laten vallen. Daar is over nagedacht.


Meer over Optisport Kunstijsbaan Breda ontdekken?

Optisport Kunstijsbaan Breda sportcentra

Gesloten10:00 - 15:30

Terheijdenseweg 506, Breda

Bekijk meer:sportcentra

Samen je bucketlist afvinken

date in Breda
Foto: indebuurt Breda

Als Bredanaar (of als bezoeker van de mooiste stad ever) zijn er natuurlijk een paar dingen die je echt gedaan móet hebben. Zoals de toren van de Grote Kerk beklimmen (hoog! eng!), een stadswandeling maken door Breda, Bredase musea bezoeken, of, voor de echte daredevils onder ons: een Bredase tatoeage laten zetten

Samen een hapje eten

date in Breda
Foto: Unsplash | Javier Molina

Oké, uit eten gaan ligt misschien wat voor de hand, maar je kan in Breda gewoon echt heel goed een vorkje prikken! Wil je gaan voor een luxe diner? Check dan het beste restaurant volgens de Lekker gids. Maar goedkoper uiteten kan natuurlijk ook, bij deze luxe fastfood of all you can eat tentjes bijvoorbeeld.

Samen Bredase street art bekijken

date in Breda
Foto: Blind Walls Gallery

Op allerlei verschillende plekken hebben kunstenaars prachtige, kleurrijke schilderijtjes achter gelaten die je echt even moet zien. Daarbij is het natuurlijk heel gezellig om met z’n tweeën (misschien hand in hand) de stad te verkennen en deze fijne street art te ontdekken. Romantic!


Meer over Blind Walls Gallery ontdekken?

Blind Walls Gallery galeries

Op aanvraag

Hoornwerkstraat 1, Breda

Bekijk meer:galeries

Samen een massage nemen

via GIPHY

We schetsen het even voor: jullie liggen op de tafels (edele delen bedekt met handdoekje), kijken elkaar aan en houden elkaars hand vast. Ah, cute! Tot de massage dames beginnen te kneden en jullie in een houtgreep nemen. Op dat moment kun je je beter even concentreren op jezelf want a): het kan best even pijnlijk zijn en b): je wil het van pijn vertrokken gezicht van je date niet zien. Maar het resultaat is diepe ontspanning, een verbeterde werking van de organen en soepele spieren. Dat, ehm, kan later op de avond misschien nog… Enfin, je begrijpt het wel.


Meer over SenseCity ontdekken?

SenseCity wellness

Gesloten09:30 - 18:00

Ginnekenweg 11-13, Breda

Bekijk meer:wellness

Samen cocktails drinken

date in Breda
Foto: indebuurt Breda

Een glas alcohol kan nog weleens helpen om die eerste ongemakkelijke minuten te doorbreken. Bij Parc Breda staan er zo’n 30 cocktails op de kaart. Wedden dat het gesprek na een paar slokken alweer op gang komt? En anders kun je er altijd nog vandoor gaan met de sexy barman, die niet voor niets barman van de week is geworden.


Meer over Parc Breda ontdekken?

Parc Breda lunch

Gesloten10:00 - 01:00

Grote Markt 20-22, Breda

Bekijk meer:lunch

Samen een dansje wagen

via GIPHY

Schuifelen, slijpen, slowen zoals vroeger, hand in hand springen of bubbelen; genoeg leuke, lieve of sexy dansjes die je samen kunt wagen. Er zijn genoeg leuke cafés en clubs in Breda waar jullie helemaal uit je plaat kunnen gaan. Sta je open voor een beetje uitdaging? Volg dan eens een lesje salsa bij Salsa in Breda. Die stijve heupen van je oer-Hollandse date in beweging zien werkt misschien niet heel lustverhogend, maar een avondje lachen zorgt wel voor een fijne sfeer. En wie weet, een tweede date.


Meer over Salsa in Breda ontdekken?

Salsa in Breda dansscholen

Gesloten17:00 - 22:00

Haagweg 98, Breda

Bekijk meer:dansscholen
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.