Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x Bredanaars met ontiegelijk veel volgers op Instagram

Door Jennifer da Graça 1 juni 2020

We kunnen uren door de Instagramaccounts van deze Bredanaars scrollen. Wij zijn niet de enigen, want deze stadsgenoten barsten van de volgers en likes. We gaan van aardig wat volgers tot bijna ontelbaar veel: volg jij ze allemaal al?

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

@rozemarijnbiemans

Haar Instagram staat vol met prachtige plaatjes en leuke kiekjes. Kortom: wij snappen wel waar zij die tweeënhalf duizend volgers vandaan trekt. Aanrader!

@peggyleenders

View this post on Instagram

Mirrorselfie made by @naomioldenburg ! 📸

A post shared by p e g (g y) (@peggyleenders) on

Als je ‘perfecte feed’ zegt, denken wij direct aan Peggy Leenders en haar indrukwekkende lijst foto’s. Allemaal met dezelfde tinten, maar toch blijft het enorm interessant om alle plaatjes één voor een te bekijken. Met bijna dertigduizend volgers op de teller blijkt maar dat wij niet de enigen zijn die dit tof vinden.

@cynthiahouben

View this post on Instagram

Ik wil je even laten weten dat je er wel komt ♥️🙏 toen ik met mijn eetbuien en andere verslavingen wilde stoppen, viel ik steeds terug in oud gedrag. Een paar dagen ging het goed en daarna ging het weer helemaal mis😒. Ik voelde me een mislukkeling en was dan zo hard voor mezelf. Ik haatte het om mezelf in de spiegel te zien en ik dacht vaak dat ik te zwak was om te veranderen. – Met vallen en opstaan leerde ik meer van mezelf te houden en was ik niet meer zo boos als het mis ging. Ik zag in dat ik mens ben en dat ik tijd nodig heb om te veranderen🙏. Alleen de buitenkant veranderen was niet genoeg. Ik moest echt werken aan de binnenkant. – Wat je nu ook anders wil in je leven en wat je ook wil bereiken, gun jezelf de tijd. Heb een doel, maak een plan en zoek eventueel hulp van iemand. Je komt er wel, als je maar lief blijft voor jezelf😘. – Als je nog tips hebt voor mensen die het moeilijk vinden om iets te veranderen laat het dan weten in een reactie dan kan iedereen mee lezen😊 @gymjunkies.nl . #mindsetiseverything #lifestylecoach . 📸 @shape_portraits

A post shared by Blogger & Content Creator (@cynthiahouben_) on

Cynthia heb je vast vaker voorbij zien komen! Deze Bredase blogger inspireert veel mensen op het gebied van sport, lifestyle en meer. Op haar eigen account heeft ze 44.000 volgers, maar ook heeft ze samen met haar vriend het account @the.couple.diaries, wat goed is voor bijna vierduizend volgers.

@mobicepp

View this post on Instagram

🤲🏻

A post shared by @ mobicepp on

Met bijna driehonderdduizend volgers hoort Mobicep ook in dit rijtje. Op zijn Instagram laat hij veel zien van zijn zoontjes, zijn auto’s en uiteraard hoe hij dagelijks sport. Volg jij hem al?

Mo Bicep motiveert anderen met zijn fitnessverhaal: ‘Ik whatsapp nu met Badr Hari’

Een grapje groeide uit tot een fitnessimperium met motiverende video's, eigen eiwitshakes en 163.000...

@hardwell

View this post on Instagram

I'm proud to present you "The Story Of Hardwell (Best Of)" album🙌 With the arrival of a new decade, I’ve been reflecting on my career and many of my singles. Which ones standout and which ones hold such a deeper meaning to me, and you. The tracks that have such a big story behind them or which have been career defining for me. The ones that have lived long in my sets or which have been requested time and time again by you guys🙏 So, I decided I wanted to create something tangible for you guys to enjoy. Something that was my way of celebrating this musical journey I’ve been so privileged to share with you. Because like myself, many of you are still passionate about vinyl and CD albums I thought what better way to celebrate this amazing ride so far than create an album that also connects to the ‘The Story Of Hardwell’; a project I’ve been running on my social media since I made the announcement back in October 2018 that I would be taking some time out of the DJ/touring spotlight.

A post shared by Hardwell (@hardwell) on

Met meer dan vijf miljoen volgers is hij amper te overtreffen: dj Hardwell heeft waarschijnlijk de meeste volgers van Breda. Want ja: vijf miljoen mensen, dat zijn er bijna evenveel als een derde van de Nederlandse bevolking. Met zijn glansrijke carrière in ons achterhoofd kunnen we ons wel voorstellen dat zó veel mensen hem graag volgen, al zet hij tegenwoordig weinig persoonlijke kiekjes in zijn feed.

Lees ook:

Mo Bicep motiveert anderen met zijn fitnessverhaal: ‘Ik whatsapp nu met Badr Hari’

Een grapje groeide uit tot een fitnessimperium met motiverende video's, eigen eiwitshakes en 163.000...
binnenkijken bij marloes

Like! 7 x deze influencers uit Breda wil je volgen op Instagram

Er zijn tegenwoordig heel wat influencers op Instagram te vinden. Ze posten veel foto’s en geven je ...

Quiz: test je kennis over de coronamaatregelen in Breda

Mag ik nu met vrienden afspreken in het Park Valkenberg? En met hoeveel mensen kan ik straks een ter...

Rollen maar: hier in Breda koop je skeelers

Inline skaten (of skeeleren) is hot in coronatijd: Bredanaars willen toch in in vorm blijven nu de s...

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.