Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Paul Depla schrijft brief aan inwoners: ‘In Breda ben je niet alleen’

Aangeboden door Gemeente Breda 30 december 2020

Dat 2020 een bewogen jaar was, daar kunnen we in Breda wel over meepraten. Om alle inwoners van onze stad een hart onder de riem te steken, schreef burgemeester Paul Depla een brief aan alle Bredanaars:

Beste Bredanaar,

2020, wat een jaar!

Intens en ingrijpend. Een jaar dat ons allemaal heeft geraakt. Een jaar dat veel van u heeft gevraagd.

Het liefst zou ik u persoonlijk een beter 2021 komen wensen. Want wat hebben we behoefte aan contact. Elkaar ontmoeten. Samen zijn. In onze bruisende stad, waarin we zoveel moois samenbrengen. Met elkaar, voor elkaar.

In straten en wijken, bij verenigingen en clubs, in kroegen, restaurants of het theater en niet te vergeten bij een van de vele evenementen. Overal waar we naar elkaar omkijken. We verlangen naar dat vertrouwde gevoel van samen zijn. Gelukkig vind je in Breda licht en warmte. Troost en optimisme. In Breda ben je niet alleen.

Ik ben trots op de manier waarop we elkaar in Breda in moeilijke tijden weten te vinden. Trots op uw creativiteit, veerkracht en doorzettingsvermogen.

We kijken reikhalzend uit naar een nieuw begin. Naar een beter jaar. Lichtpuntjes zijn al in zicht. In de aandacht die we voor elkaar hebben. In hoe we elkaar in moeilijke tijden ondersteunen. En natuurlijk in de vaccins!

Ondertussen houden we nog even vol. Houden we afstand. Uit zorg voor elkaar. En zetten we samen de schouders eronder. Jong en oud. In ons Breda.

Namens het gemeentebestuur wens ik u een gezond, hoopvol en veilig 2021 toe!

Paul Depla,

burgemeester van BredaDeze bijdrage wordt je aangeboden door Gemeente Breda. Meer over Gemeente Breda ontdekken?

Gemeente Breda


Geopend09:00 - 16:00

Claudius Prinsenlaan 10, Breda

adv.