Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier kun je gratis of goedkoop parkeren in Breda

Door Daphne Geelink 16 april 2020

Je wilt het liefst gratis of anders zo goedkoop mogelijk parkeren tijdens een dagje Breda. Logisch! Wij zetten een aantal parkeerplekken dicht bij het centrum op een rij. En ja, hier kun je gratis of heel goedkoop parkeren.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Parkeren aan de Lovensdijkstraat in Breda

lovensdijkstraat
Foto: Google Street View

Ga je naar de film bij Pathé of staat er een voorstelling bij Chassé Theater op de planning? Parkeer dan je auto op het parkeerterrein aan de Lovensdijkstraat. Vanaf daar loop je via de Claudius Prinsenlaan de brug over richting de bioscoop of het theater. Let op: in het weekend of tijdens koopavond is het parkeerterrein vaak vol.

Een deel van de Stationslaan

Foto: Google Street View

De Liniestraat kreeg in 2018 de naam Stationslaan. In dit deel van de straat kun je gratis parkeren. Wel even opletten, want aan de andere kant van de Stationslaan moet je wel betalen om te parkeren. Als je auto eenmaal staat, loop je via het station via het o zo mooie Park Valkenberg naar de binnenstad. Enjoy!

Slingerweg: 15 minuten lopen naar het centrum

Slingerweg Parkeren in Breda
Foto: Google Street View

Zin om naar het centrum te gaan en vind je het niet erg om een stukje te lopen? Parkeer dan je auto helemaal gratis aan de Slingerweg. Vanaf hier is het ongeveer een kwartiertje lopen naar de Grote Markt.

Station Breda-Prinsenbeek

parkeren breda
Foto: Google Street View

Een andere optie is: de auto parkeren bij station Breda-Prinsenbeek en de trein naar Breda pakken. Dit kost je alleen een treinkaartje waarvoor je €2,40 voor een enkele reis betaalt. Binnen vijf minuten ben je dan op station Breda, waarna je via Park Valkenberg naar de binnenstad kunt lopen.

Lees ook:

Parkeren in Breda

Parkeren in Breda is relatief goedkoop

Parkeren in Breda duur? Valt best mee. Tenminste, als je het vergelijkt met andere Nederlandse stede...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Gemeente

adv.