Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

We mogen weer! Bij De Colonie eet je onbeperkt mosselen en zo werkt het

Aangeboden door De Colonie 1 augustus 2019

Hap jij met gemak de ene na de andere mossel weg en voel je je treurig zodra je mosselpan leegraakt? Dan hebben wij héél fijn nieuws voor jou: bij De Colonie eet je vanaf 1 augustus onbeperkt mosselen voor een prettig prijsje. En dat een maand lang!

Deze actie is even idyllisch als het lijkt: voor €26,50 verorber jij bij De Colonie zoveel mosselen als je op kunt. Natuurlijk bestel je de mosselen ook buiten deze actie om, maar alleen deze maand geniet jij van deze topactie.

Zo werkt het

De spelregels: de eerste ronde krijg je een kilo mosselen voorgeschoteld mét twee sausjes, friet en een salade. Mmm! De rondes hierna krijg je steeds een halve kilo mosselen met twee sausjes. De Colonie verspilt liever geen voedsel, daarom is het verstandig om niet meer te bestellen dan je op kunt. Better be safe than sorry!

Kies je favoriete bereiding

Dacht je dat het hierbij ophield? Wrong! Je kiest bij De Colonie zelf uit verschillende bereidingen. Zeeuwse mosselen in Palmbier, wijn of naturel… Zeeuwse mosselen op Schotse wijze met whisky en room… Zeeuwse mosselen op Oosterse wijze met ketjap, kokosmelk en knoflook… Loopt het water jou al in de mond? Dan is het tijd om een bezoekje te brengen aan De Colonie!

Lees ook:

vakantiegevoel De Colonie

Kooktip! De chef van De Colonie deelt zijn geheime zomerrecept

Lekker hoor, de zomervakantie is gestart! Belangrijk is: alvast goed in de stemming komen. Speciaal ...

Mmm! De Colonie heeft een nieuwe kaart en dit is wat erop staat

De Colonie is een plek in Breda waar je het hele jaar door terecht kunt voor de lekkerste gerechten:...

Meer over De Colonie ontdekken?

De Colonie restaurants en horeca

Geopend09:00 - 00:00

Grote Markt 26-28, Breda

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.