Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yes! Jouw favo broodjeszaak is begonnen met bezorging en afhaal: dit kun je verwachten

Door Jennifer da Graça 12 mei 2020

Krijg jij al honger als we je vertellen over een Italiaanse bol met verse tonijnsalade en kappertjes? Of sta jij te trappelen om een donkerbruin broodje met frisse eiersalade? Dát en nog veel meer is maar een paar klikken van jou verwijderd: Bakkertje Bol is weer open voor afhaal én bezorgt het nu ook lekker bij je thuis in Breda.

De afgelopen weken zijn Pascalle en haar team druk bezig geweest om de gezellige broodjeszaak aan de Karrestraat 3 coronaproof te maken. Zo kun jij relaxed een broodje en iets te drinken halen én kunnen zij op een fijne manier hun werk uitvoeren.

Vers is écht vers

Hoe vers zijn de vers belegde broodjes bij Bakkertje Bol? Nou, elke ochtend begint Pascalle met het snijden en samenvoegen van alle ingrediënten voor de lekkere salades. Niks kant-en-klaar dus. Pas als jij een broodje bestelt, wordt-ie helemaal naar jouw wens belegd.

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: indebuurt Breda

Haal het op of bestel het

Ben jij flink aan het thuiswerken geslagen en kun je wel een break gebruiken? Laat Bakkertje Bol gewoon bij jou thuis komen! Je hebt twee keuzes op de website om dit voor elkaar te krijgen: voor bezorging kun je bestellen bij Deliveroo. Wil je even een frisse neus halen of ben je toch in het centrum? Haal je bestelling dan op in de Karrestraat. Als je geen zin hebt om in de rij te staan, kun je op voorhand al doorgeven waar je zin in hebt en hoe laat je het komt ophalen. Easy!

Tekst gaat verder onder de foto.

Zoals je ziet is de zaak helemaal aangepast, zodat iedereen veilig zijn of haar favoriete broodje kan halen. Foto: Bakkertje Bol

Kies lekker waar jij zin in hebt

Of het nu ontbijt, brunch, lunch of een tussendoortje is: de belegde broodjes van Bakkertje Bol zijn altijd goed. Kies voor een broodsoort en jouw favo topping en je bent good to go. Zin in wat anders? Vrijwel al het ambachtelijke banket is ook nu gewoon te bestellen. En als je thuis niet de luxe hebt van een bonenautomaat, bestel je direct nog een dampend kopje koffie erbij. Geniet ervan!

Lees ook:

Pascalle is het gezicht van Bakkertje Bol Breda: ‘Ik ben verwend als het om vers eten gaat’

"Om 08.00 uur 's ochtends open ik de zaak en dan start ik gelijk met al het bakwerk. Alles maken we ...

5 stuks voor €5,-! Dit is het geheim achter de beroemde worstenbroodjes van Bakkertje Bol

Je kunt er niet omheen: het is koud en guur buiten en het liefst warm je lekker op. Wat te doen? Sco...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bakkertje Bol. Meer over Bakkertje Bol ontdekken?

Bakkertje Bol

Geopend10:00 - 17:00

Karrestraat 3, Breda

 

Meer over

Eten & drinken

adv.