Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wij haalden een maaltijd af bij Vishandel Noordzee en dit vonden we ervan

Aangeboden door Vishandel Noordzee Centrum 10 mei 2019

Geen zin om te koken? Maar eet je liever wel gezond? Loop dan even binnen bij Vishandel Noordzee en laat je verrassen door de verse vismaaltijden die daar klaar liggen. Wij haalden de foodblogger in ons naar boven en probeerden een van de gerechten voor je uit. Leuk!

Vishandel Noordzee heeft twee vestigingen: eentje aan de Nieuwe Ginnekenstraat en de ander aan de Prins Hendrikstraat. Naast verse vis, gebakken kibbeling en passende sausjes haal je hier ook verse maaltijden. Ideaal voor als je wat minder tijd hebt. Wij namen de proef om de som en namen een maaltijd mee naar huis.

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: indebuurt Breda

Vis en asperges

Het is aspergetijd, dus niets passender dan te kiezen voor de asperges met verse ravioli en een flinke zalmmoot belegd met garnaaltjes. Het ziet er lekker uit, overgoten met een fijn romig sausje en peterselie. Ons wordt verteld de maaltijd zonder het plastic dekseltje zo’n tien minuutjes in de oven te doen met 150 graden. Kunnen we regelen! Hierna is het tijd om te proeven.

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: indebuurt Breda

Lekker vers

Het ziet er mooi en lekker uit, maar de echte vraag is: smaakt het ook goed? Na enkele happen kan het eerste oordeel worden gegeven. Lekker hoor! We proeven nog even door. De zalm is fijn zacht, zonder droog aan te voelen. De asperges hebben veel smaak en zijn niet taai. In de ravioli zit een lekker kaassausje dat er een romig geheel van maakt. Tot slot passen de garnaaltjes en de saus goed bij het gerecht en maken deze het echt af. Yum! Dit is zeker een aanrader.

Bij Vishandel Noordzee heb je de keuze uit veel soorten verse maaltijden. Van pasta’s en pizza’s tot aan visschotels, gamba’s en gevulde champignons. Wat ga jij hier binnenkort halen?


Meer over Vishandel Noordzee Centrum ontdekken?

Vishandel Noordzee Centrum viswinkels

Vandaag gesloten

Nieuwe Ginnekenstraat 8, Breda

Bekijk meer:viswinkels

adv.