Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De grootste high-beer van Nederland is in Breda (mét hapjes)

Aangeboden door Beers & Barrels 27 augustus 2019

Bierliefhebbers opgelet! De allergrootste high beer van het land staat op de planning en wel gewoon in ons mooi Breda. Op zaterdag 19 oktober barst het bierspektakel los bij Beers & Barrels. 

Altijd al eens aanwezig willen zijn bij het verbreken van een record? Komt dat even goed uit, want Beers & Barrels verbreekt met deze gezellige middag graag het record van het allergrootste high beer evenement van Nederland. Je schrijft dus direct een stukje geschiedenis!

Fancy bier en bijpassende hapjes

Van 13.30 tot 16.00 uur proef je speciale biertjes op blik (extra goed voor de kwaliteit) en luister je naar de uitleg en informatie van de deskundige biersommeliers. Op alleen bier kun je niet leven, dus proef je ook bijpassend fingerfood uit de keuken van Beers & Barrels.

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: Beers & Barrels

Bier hier!

Dit dorstlessende evenement is onderdeel van het Biergarten & Barrels Herfstfestival dat op 18 en 19 oktober 2019 vol in het teken staat van – hoe verrassend ook – bier! Wil jij de allergrootste high beer ooit bijwonen? Tickets koop je hier voor €17,50 per stuk, inclusief drie biertjes en drie gerechten. De laatste kaarten zijn in de verkoop, dus wees snel.

Blijf lekker hangen

Heb jij nog zin om lekker te blijven hangen met een biertje in je hand? Helemaal goed, want hierna sluit je moeiteloos aan bij het programma van het Biergarten & Barrels Herfstfestival met speciaalbier, fijne muziek en smakelijke hapjes. Toegang is gratis, het duurt tot 01.00 uur en er zijn wel drie verschillende area’s. Ideale ingrediënten voor een héél gezellig feestje, dus!


Meer over Beers & Barrels ontdekken?

Beers & Barrels restaurants en horeca

Gesloten15:00 - 00:00

Ceresstraat 15 A1, Breda

Bekijk meer:restaurants en horeca

 

adv.