Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voor thuis of onderweg: dit zijn de lekkerste zomerse hapjes van Patisserie Teurlings

Aangeboden door Teurlings 22 juli 2020

Het is zomervakantie! Dat betekent (hopelijk) lekker weer, erop uit gaan en misschien wel barbecueën in de tuin. Uiteraard hoort daar wat lekkers bij! Patisserie Teurlings heeft voor iedere gelegenheid een fijne snack of lekker hapje. Voor welke ga jij?

Appelkanjers, aardbeienmeisjes, appelgabbers of een overheerlijke vlaai met zomerfruit. Klinkt super, vind je niet? Met het warme weer zorgen fruitige hapjes voor de ultieme combinatie tussen verfrissing en een snack. Daarom koop je bij Patisserie Teurlings verschillende zoete lekkernijen, gemaakt met jouw favoriete fruit.

Tekst gaat verder onder de foto.

Dit lekkere hapje is een appelgabber. Foto: Patisserie Teurlings

Maak indruk op je visite

Komt je familie of vriendengroep langs voor een gezellige barbecue in de tuin? Denk dan niet alleen aan wat je op de grill legt: je maakt pas écht een verpletterende indruk met een heerlijk chocolaatje bij de koffie of een fantastische vlaai.

Tekst gaat verder onder de foto.

Verschillende soorten vlaaien. Foto: Patisserie Teurlings

Mix and match!

Bij Patisserie Teurlings heb je altijd veel keuze, ook als het draait om vlaaien. Kies je favoriete bodem (bladerdeegschelp, koekbodem of vlaaienbodem) en laat deze beleggen met bijvoorbeeld rood fruit of een mix van verschillende vruchten. Wedden dat jouw bezoek het nog lánge tijd over die vlaai heeft? Heb je wat minder inspiratie? Laat je dan adviseren door het personeel in de winkel!

Tekst gaat verder onder de foto.

Altijd goed: worstenbroodjes! Foto: Patisserie Teurlings

Lekker on the go

Ga je dit jaar niet op vakantie? Alsnog genoeg mogelijkheden om er een topzomer van te maken. Ga lekker naar de Galderse Meren of misschien naar het strand om te zwemmen! Maar zoals je misschien wel weet, maakt zwemmen hongerig. Patisserie Teurlings heeft de perfecte hapjes die je makkelijk mee kunt nemen: je hebt er zelfs geen koelbox voor nodig. Wat dacht je van iets fruitigs, zoals aardbeienmeisjes, gevulde koek of een appelkanjer? Liever op de hartige toer? De hartige kanjers zijn heerlijk, de worstenbroodjes verslavend en de kaassticks zijn perfect voor tijdens het zonnen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Teurlings. Meer over Teurlings ontdekken?

Teurlings bakkers

Gesloten08:30 - 18:00

Brabantplein 10, Breda

Bekijk meer:bakkers

adv.