Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Verse sushi, vispannen en proeftasjes bij Vistrend: ‘We maken er altijd een feestje van’

Aangeboden door Visspeciaalzaak Vistrend 9 december 2019

Liefhebbers van verse vis en andere lekkernijen weten Vistrend in winkelcentrum Hoge Vucht goed te vinden. Sterker nog, dankzij alle trouwe fans en vaste klanten wonnen Geert-Jan en en zijn vrouw Mirjam onze indebuurt-verkiezing! Kortom: hoog tijd om eens langs te gaan voor een bezoekje. Want wat maakt Vistrend zo speciaal?

“Iets wat wij graag doen is het aanbieden van proeftasjes”, vertelt Geert-Jan. “Voor een lage prijs, zo’n 12 à 15 euro, heb je een voor-, hoofd- én nagerecht in huis en maak je kennis met nieuwe hapjes en gerechten. Dat bevalt goed!”

Een feestje voor iedereen

Al meer dan 17 jaar heeft de speciaalzaak een vaste plek in het winkelcentrum. “We maken altijd met iedereen een praatje, die aandacht en waardering voor elkaar is belangrijk”, zegt Geert-Jan met een lach. “En je krijgt het ook weer terug! Klanten die laten weten hoe lekker de hapjes in het proeftasje waren of snel nog binnenlopen om te zeggen hoe goed de vispan was. We maken er altijd een feestje van, en het is fijn dat dat bevalt!”

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda

De trends bij Vistrend

“We blijven inspiratie opdoen en innoveren. Zo blijf je onderscheidend.” Zo koop je hier nu ook fancy hapjes, zoals verse sushi en sashimi, zalmspiesjes en zelfs huisgemaakte zeekraalsalade. “Met een uitje bakken we die even mee, goed voor de smaak”, laat Geert-Jan weten. De zaak staat ook bekend om de enorme vispannen voor bij de borrel. “De pannen hebben een stekker en blijven de hele tijd warm. Zo geniet je met je gasten van heerlijke vishapjes.”

De hapjes zijn maar een paar voorbeelden die laten zien hoe innovatief de zaak is. “We heten Vistrend, omdat we willen inspelen op de trends. Oudere én jongere doelgroepen aantrekken.”

Lekker relaxed aanschuiven

Speciaal voor kerst heeft Vistrend genoeg lekkers in petto. Een kleine greep uit alle mogelijkheden: een hapjesschotel met bijvoorbeeld haring, zalm forel (en meer!), een luxe visgourmet met spartelverse vissoorten of een maaltijdpan met paëlla, pasta en tonijn. Liever ook wat vlees? Daar draaien Geert-Jan, Mirjam en de rest van het team hun hand niet voor om. Van schotels met rundvlees tot aan borrelpannen met kip, ze hebben het!

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda

Speciaal open met kerst

Denk je dan van: ‘Ik wil graag zo’n schotel, maar dat past helemaal niet in mijn koelkast…’ Ook daar is een oplossing voor! Speciaal voor de kerstklanten is Vistrend op zowel eerste als tweede kerstdag van 11.00 tot 12.00 uur open om de schotels af te halen. “Zo zit je niet te lang met zo’n grote schaal in huis en hoef je nergens meer over na te denken”, aldus Geert-Jan. Kortom: Vistrend is klaar voor de feestdagen. Nu jij nog!


Meer over Visspeciaalzaak Vistrend ontdekken?

Visspeciaalzaak Vistrend visrestaurants

Gesloten11:00 - 18:00

Moerwijk 28, Breda

Bekijk meer:visrestaurants

adv.