Toffe actie: bij ATNOON kun je nu je lunch terugverdienen

Aangeboden door ATNOON 2 april 2019

Als je deze maand bij ATNOON gaat lunchen, maak je kans om je lunch terug te verdienen. Des te meer reden om een bezoekje te brengen aan deze hippe hotspot in de Belcrum.

De actie werkt als volgt. Als je bij ATNOON gaat lunchen, stop je voor je weggaat je bonnetje met daarop je naam, telefoonnummer en e-mailadres in de pot bij de kassa. Dit kun je de hele maand april doen. Op 1 mei wordt een bonnetje uit de pot getrokken. De gelukkige winnaar krijgt een cadeaubon met daarop het bedrag van je lunchbesteding. Dat is nog eens een leuke actie!

Verrassende gerechten

Heb jij het wel gehad met het standaard 12-uurtje? Dan zit je bij ATNOON helemaal goed! De lunchgerechten zijn allemaal nét even iets anders dan anders. Zo eet je er bijvoorbeeld een zalm-krabsandwich met gerookte zalm en krabsalade of een meatloaf sandwich met gehaktbrood, parmezaanse kaas, mosterdmayonaise, sla en rode ui. Ook lekker is de in panko gepaneerde kipfilet met rucola, komkommer atjar, wasabi-mayonaise en sesamzaadjes op landbrood of biefstuk met een saus van zwarte knoflook. En als je toch zo gezellig zit in die sfeervolle brasserie, kun je net zo goed blijven hangen voor de borrel.

(Tekst loopt door onder de foto)

ATNOON
Foto: indebuurt Breda

Fijne akoestiek en handige locatie

Ook voor ontbijt, borrel of diner ben je bij ATNOON aan het juiste adres. De kaart is enorm uitgebreid en de vriendelijke medewerkers adviseren je graag. Vanwege de fijne akoestiek en de handige locatie (tegenover het station en de nieuwe rechtbank) is het daarnaast dé plek waar je een zakelijke bespreking houdt. Benieuwd wat er allemaal op de kaart staat? Klik dan hieronder op de oranje button.

Lees ook:

ATNOON

5 x waarom je naar hotspot ATNOON wil gaan

Wat krijg je als een Nederlandse meesterkok en een designerduo laat samenwerken? Een hele hippe hots...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door ATNOON. Meer over ATNOON ontdekken?

ATNOON restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Stationslaan 1A1, Breda

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.