Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Te veel om op te noemen: dit koop je allemaal voor Moederdag bij Patisserie Teurlings

Aangeboden door Teurlings 30 april 2020

Nog even en Moederdag staat weer voor de deur! Waar ga jij je allerliefste moeder dit jaar mee verrassen? Tip van ons: eten doet het áltijd goed. En voor lekkere gebakjes, zoetigheden en chocolade ga je in Breda naar Patisserie Teurlings of bestel je in hun webshop. Kijk je mee naar al dat lekkers?

Jos en Lisette maken in hun zaak aan Brabantplein ieder jaar weer een feestje van Moederdag. Aan de toonbank óf online bestel je iets lekkers om jouw moeder mee te verwennen. Wij zetten onze favorieten op een rij.

Bezorging

Goed om te weten voor je begint met watertanden: als je liever niet de deur uitgaat, kun je ook gewoon je favoriete gebak, lekkere chocolade of marsepeinen rozen van Patisserie Teurlings laten bezorgen. Meer informatie over de bezorging vind je hier.

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: Patisserie Teurlings

I love mam!

Als het niet mogelijk om op bezoek te gaan, misschien vanwege de coronamaatregelen of omdat je niet genoeg afstand kunt houden, biedt Patisserie Teurlings iets heel leuks: ansichtkaarten van chocolade. Deze haal je in de winkel of bestel je in de webshop. Voor 4,95 euro krijg je de kaart inclusief bubbeltjesenvelop, zodat je het kunt versturen! Leuk om je moeder mee te verrassen of om iemand anders een hart onder de riem te steken. Extra leuk: geef telefonisch een (korte) persoonlijke tekst door om op de kaart te laten zetten. Bel daarvoor even naar 076 521 20 14.

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: Patisserie Teurlings

Aardbeien

Houdt je moeder van fruit? Verwen haar dan met een prachtig aardbeiengebakje: het aardbeienmeisje. Lekker krokant bladerdeeg, met meegebakken smakelijke Zwitserse room én uiteraard vol gelegd met verse aardbeien. En als je dan toch bezig bent, bestel dan gelijk ook wat van die aardbeienmeisjes voor de rest van het gezin 😉

Tekst gaat verder onder de video.

Keuze genoeg

Naast aardbeien en chocolade heeft Patisserie Teurlings natuurlijk nóg meer lekkers voor jou en je moeder. Ga op chique met handgemaakte rozen van marsepein of uit je liefde met een chocoladehart of een lekker sachergebakje versierd met hartjes.

Het is maar één keer per jaar Moederdag

Wil je liever zomaar wat kleins geven? Natuurlijk heeft Patisserie Teurlings ook gewoon doosjes chocolade. Nou ja, gewoon… Deze zijn prachtig om te zien én enorm lekker. Je ziet het: bij de zaak aan het Brabantplein is meer dan genoeg keuze. Het is dan ook maar één keer per jaar Moederdag en dan mag je flink uitpakken! Waar ga jij jouw moeder mee verwennen?

Foto: Patisserie Teurlings

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Teurlings. Meer over Teurlings ontdekken?

Teurlings bakkers

Vandaag gesloten

Brabantplein 10, Breda

Bekijk meer:bakkers

adv.