Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Speculatte, bijzondere pizza’s en een winterse borrel: Doppio Espresso heeft een nieuwe kaart

Aangeboden door Doppio Espresso 5 december 2019

Heb jij ook zo’n zin in een dampende koffie, warme lunch of stevige borrel? Het is winter en dat betekent dat Doppio Espresso een nieuwe kaart heeft! Speciaal in dit seizoen bestel je verschillende spannende drankjes, bijzondere pizza’s of een kruidig koffielikeurtje. Wij laten je graag meer zien.

Wist je dat Doppio Espresso meer dan dertig vestigingen in Nederland heeft? Het bijzondere aan het filiaal in Breda is dat deze ook alcohol mag schenken: dat is niet bij alle zaken zo. Reden genoeg om eens binnen te wandelen voor een Italiaans wijntje!

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: indebuurt Breda

Koffie om je smaakpapillen bij op te warmen

Je zag hem al prijken boven dit artikel, hè? Bij Doppio Espresso aan de Grote Markt zit je goed voor winterse koffies. Zoals de smaakvolle Speculatte! Met speculaaskruiden door de koffie, een grote toef slagroom én stukjes speculaas als topping voelt het echt op en top als kerst. Liever wat anders? Wat dacht je van een Salted Caramel Macchiato, Caffé Mocha Deluxe of een Tiramisu Latte Macchiato.

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: Facebook Doppio Espresso Breda

Lekker naborrelen

Zoals gezegd, schenkt Doppio Espresso ook gewoon alcohol. Speciaal voor de winter heeft het team een fijne kaart samengesteld met bijvoorbeeld Affligem Tripel, Brand Imperator en Affligem Dubbel. Liever een likeurtje? De zaak maakte ook een eigen drankje: de Bombardino. Dit is een dubbele espresso met Bombardino-likeur, slagroom en chocoladedruppels… Klinkt goed, toch?

En mocht je nou ook honger krijgen, dan zit je goed voor een Italiaans borrelhapje: van een pizzadina (zie de foto hierboven!) tot een tosti-bite of Italiaanse nacho’s, het is allemaal mogelijk!


Meer over Doppio Espresso ontdekken?

Doppio Espresso koffiebars

Geopend08:30 - 18:00

Grote Markt 18, Breda

Bekijk meer:koffiebars

adv.