Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwtje: bij deze Bredase restaurants kun je nu ook bestellen

Aangeboden door Thuisbezorgd.nl 19 november 2020

De horeca is dicht, waardoor uit eten gaan er de komende tijd niet in zit. Toch hoeven we de Bredase restaurants niet te missen! Op Thuisbezorgd.nl vind je megaveel opties, van pizza tot pokébowl. Onder meer deze drie horecazaken bezorgen sinds kort via het platform.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Girasole by Luca’s Kitchen

Foto: Girasole by Luca’s Kitchen

Snak je al dagen naar Italiaanse lekkernijen en gerechten? Het team van Girasole by Luca’s  Kitchen staat bekend om hun heerlijke pizza met dunne bodem. De pasta wordt op een ambachtelijke manier klaargemaakt.

“We zijn van dinsdag tot en met zondag geopend tussen 17.00 en 22.00 uur”, vertelt Luca. “Al 33 jaar werk ik in de keuken en sinds begin dit jaar doe ik dat hier. Op ons menu vind je lekkere pizza’s gemaakt van de beste Italiaanse meelsoorten, maar ook draaien we onze hand niet om voor een uitgebreid meergangenmenu.”

Of je nu vegetarisch eet, fan bent van vis of zin hebt in een traditionele lasagne: op Thuisbezorgd.nl vind je sowieso een lekker gerecht van Girasole by Luca’s Kitchen.

Hemels Breda

Foto: Hemels

Het is heerlijk vertoeven in het statige pand van Hemels Breda aan de Ginnekenweg. Gelukkig haal je dat hemelse gevoel nu ook naar huis. Op het menu staan veel internationale gerechten en lichte maaltijden.

Eigenaresse Michelle vertelt: “Onze gerechten op Thuisbezorgd.nl zijn een toevoeging aan het platform. Ik merk dat de behoefte voor lichte maaltijden toeneemt, ook bij mijzelf. Als gasten zin hebben in een gezonde salade en verse sappen, zijn ze bij ons aan het juiste adres.” Scroll door het menu en je ziet al gauw verschillende frisse en lichte gerechten. Wat dacht je van de parelcouscoussalade, de zalmavocadosalade of ga je toch voor tagliatelle?

“Dankzij het enorme bereik van Thuisbezorgd.nl breiden we ons eigen platform uit, dat is top”, aldus Michelle. Heb jij zin in een gezonde maaltijd of vullende salade van Hemels Breda? Van woensdag tot en met zondag bestel je tussen 11.30 en 20.00 uur je favoriete gerechten. Check het menu hier.

Minang Kabau

Foto: indebuurt Breda

Mis je de smaakvolle wereldkeukens van Foodhall Breda? Goed nieuws: de Indonesische gerechten van foodhallrestaurant Minang Kabau bestel je gewoon thuis. Wat dacht je van saté ayam met een pittige pindasaus, een kruidige daging rendang of gado gado met een breed palet aan smaken? Selamat makan!

Michael Chen, bedrijfsleider van Foodhall Breda én Minang Kabau, vertelt: “Onze populairste gerechten zijn nasi rames en onze gerechten met saté. We zijn momenteel dagelijks geopend van 16.00 tot 20.00 uur.”

Heb je zin in een lekkere portie Indonesisch eten? Bekijk het menu en bestel hier.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Thuisbezorgd.nl. Meer over Thuisbezorgd.nl ontdekken?

Thuisbezorgd.nl

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.