Nieuw in Breda: Murphy’s Grill

Aangeboden door Murphy’s Grill 12 maart 2018

Er gaat niets boven een goed stuk vlees en dat weet de familie Singh maar al te goed. Hun restaurant Murphy’s Grill groeide in Oosterhout uit tot een ware hit en daarom besloot de familie uit te breiden met een restaurant aan de Nieuweweg in Breda. Het geheim achter hun succes? Vlees van de Black Angus, bereid op een traditionele houtskool grill.

Wanneer je de zaak binnenstapt, waan je je voor eventjes in het vlees-walhalla dat Argentinië heet. Dat is dan ook waar de Black Angus vandaan komt. Deze runderen lopen hun hele leven vrij rond op de Argentijnse pampa’s. Speciale koelcontainers brengen het vlees naar Europa. Tijdens het transport, wat zo’n vier weken duurt, rijpt het vlees nog verder.

Eenmaal bij Murphy’s Grill aangekomen, wordt het vlees tot in perfectie gegrild. Geen geheime marinade of kruiden, alleen wat peper en zout: zo komt het vlees het best tot zijn recht. Ook de overige gerechten worden met veel liefde bereid. En dat proef je!

En wat drink je dan bij zo’n perfect gegrilde steak? Juist, een heerlijke Argentijnse wijn. Daar weten ze bij Murphy’s wel raad mee. Niet zo’n wijnliefhebber? Uit de tap drink je er het Ierse bier Murphy’s. Weet je gelijk waar de naam van het restaurant vandaan komt 😉

Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda

 

Murphy’s Grill restaurants en horeca

Nu gesloten16:30 - 22:00

Nieuweweg 75, Breda

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Breda' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Breda.