Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

NICE! Vanaf nu kun je McDonald’s laten bezorgen in Breda

Aangeboden door Uber Eats 21 juni 2019

Ga er maar even voor zitten, want we hebben fan-tas-tisch nieuws voor je. Vanaf afgelopen donderdag kun je een Big Mac, McFlurry en andere McDonald’s heerlijkheden gewoon thuis laten bezorgen! We hebben dat allemaal te danken aan de komst van bezorgdienst Uber Eats naar Breda.

Je kunt bij Uber Eats natuurlijk niet alleen McDonald’s bestellen (alhoewel dat héél fijn is). Er doen nog veel meer Bredase restaurants mee. “Denk aan Boa Asian Kitchen, Hoké Poké, La Cucina Italiana, Colins en The Tosti Club“, vertelt marketeer Jessica. Het fijne aan Uber Eats is dat je vanaf 11.00 uur ’s ochtends kunt bestellen en er geen minimaal bestelbedrag is. De bezorgkosten zijn altijd €2,50.

Razendsnel bij je thuis

Als je in de app van Uber Eats hebt uitgezocht wat je wilt eten, kun je betalen via iDEAL, creditcard of PayPal. Vervolgens volg je de bezorger – net als bij taxidienst Uber – tot aan de voordeur. Dat alles gaat razendsnel: gemiddeld staat het eten binnen een half uur bij jou op tafel. Hoe dat kan? “Onze app werkt simpelweg efficiënt”, legt Jessica uit. “Zodra jij een bestelling plaatst, koppelen we daar in mum van tijd een koerier aan. Die brengt het met zijn fiets supersnel van het restaurant bij je thuis.”

Hier bezorgen ze

Ook handig om te weten: waar bezorgt Uber Eats precies? “We bezorgen in heel Breda. Maar treur niet als we in jouw postcode nog niet actief zijn, want we gaan het bezorggebied nog uitbreiden.”

2 x €5 korting met BREDA10IDB

Uber Eats is vanaf donderdag 20 juni live in Breda. Om je te laten kennismaken met de bezorgdienst, krijg je tot en met 31 juli 2019 maar liefst €5,- korting op je eerste twee bestellingen bij alle restaurants van Uber Eats. Gebruik daarvoor wel even de promotiecode BREDA10IDB*. Enneh, het is natuurlijk wel handig om de app te installeren. Dat kan via de onderstaande oranje button.

*De voorwaarden: €5 korting op de eerste twee bestellingen, met een minimale bestelwaarde van €15. De korting is geldig tot en met 31 juli 2019.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Uber Eats. Meer over Uber Eats ontdekken?

Uber Eats restaurants en horeca

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.