Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

New York Pizza Heksenwaag en Boschstraat brengen 40 pizza’s naar Amphia: ’t Zijn helden’

Aangeboden door New York Pizza Heksenwaag 20 maart 2020
Het zijn zware tijden voor al het hardwerkende personeel in de zorg, daar is geen twijfel over mogelijk. Hoe hartverwarmend is het dan om te zien dat Bredase bedrijven hun specialiteiten inzetten om het werk íéts lichter te maken? De nieuwe franchisenemer van New York Pizza Heksenwaag is Redouan Ahbiti. Hij zette samen met zijn collega Gabin, de nieuwe franchisenemer van de vestiging in de Boschstraat, een mooi plan op.

“Bepakt en bezakt met veertig pizza’s zijn we naar het ziekenhuis gegaan”, vertelt Redouan. “Die hebben we uitgedeeld aan het personeel daar. Zoals je kunt zien waren ze daar erg blij mee.”

‘Het zijn helden’

Met die lekkere pizza’s wilden Redouan en zijn collega de kanjers in het ziekenhuis een hart onder de riem steken. “Zij zijn helden in onze ogen, en we zijn dankbaar voor wat zij doen.” Daar kunnen wij het natuurlijk alleen maar mee eens zijn!

‘Samen komen we er wel uit’

Het zijn natuurlijk een beetje gekke tijden. Toch blijft Redouan, die pas nét New York Pizza Heksenwaag onder z’n hoede heeft, altijd positief: “Hoe zwaar en moeilijk het ook is, samen komen we er wel uit.” Samen met collega Gabin kijkt hij terug op een mooie avond. “Het is fijn dat we op deze manier ons steentje hebben kunnen bijdragen.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door New York Pizza Heksenwaag. Meer over New York Pizza Heksenwaag ontdekken?

New York Pizza Heksenwaag bezorgrestaurants

Gesloten12:00 - 22:30

Heksenwaag 41, Breda

Bekijk meer:bezorgrestaurants

adv.