Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op Meat Monday eet je bij Beers & Barrels het beste vlees voor een prikkie

Aangeboden door Beers & Barrels 21 april 2019

Maandag niet je favoriete dag van de week? Wel als je naar Beers & Barrels gaat! Daar eet je op maandag een prachtig stuk vlees voor een nog mooiere prijs.

Op de eerste dag van de week schuif je aan voor een lekker stuk ribeye. Ribeye wordt gesneden uit de rib van het rund en heeft een perfecte vetverhouding. De chefs van Beers & Barrels weten daar wel raad mee. Ze bakken het vlees eerst even aan. Daarna gaat het vlees de oven in. Dit zorgt ervoor dat het vet langzaam wegsmelt, waardoor het vlees nóg malser wordt. Maar dat is nog niet alles! Als het vlees uit de oven komt, wordt het op een hoge temperatuur gegrild op de Green Egg. Zo krijgt het vlees die kenmerkende barbecuesmaak. Als finishing touch wordt de ribeye met beure noisette afgelokt en op smaak gebracht met grof zeezout en peper. De ribeye wordt geserveerd met zelfgemaakte friet en American style coleslaw. Lekker!

Bij Beers & Barrels zijn ze de flauwste niet. Ze snappen heel goed dat jij dure weekenden hebt en het op maandag even rustig aan wilt doen. Daarom betaal je slechts €5,- per 100 gram ribeye. Ze serveren de ribeye vanaf 300 gram, maar je kunt natuurlijk een groter stuk bestellen.

Bieren

Zo’n stuk vlees gaat natuurlijk perfect samen met een lekker biertje en ook daarvoor ben je bij Beers & Barrels aan het juiste adres. Op de uitgebreide bierkaart staan onder meer Bredase biertjes. Die moet je natuurlijk als Bredanaar geprobeerd hebben! Uit de speciaalbier-tapwand kun je daarnaast je eigen biertjes tappen. Ook wijnliefhebbers en niet-drinkers worden op hun wenken bediend.

Heb jij al honger gekregen na het lezen van dit stuk en wil je weten wat voor lekkers er nog meer op de kaart staat? Check dan de menukaart via de oranje button onder dit bericht.


Meer over Beers & Barrels ontdekken?

Beers & Barrels restaurants en horeca

Gesloten15:00 - 00:00

Ceresstraat 15 A1, Breda

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.