Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Maak indruk op al je gasten! Dit bijzondere kaasplankje is ideaal voor de feestdagen

Aangeboden door Hendrik en Marcella, Kenners in kaas en delicatessen 28 november 2019

Je hebt het al vaak genoeg gehoord de afgelopen maand: de feestdagen zijn in aantocht. Terwijl je allereerst de planning moest maken (‘doen we eerste kerstdag bij jouw of mijn ouders!?’) is het ein-de-lijk tijd om je met iets leukers bezig te houden. Het eten. Hoe maak je nu echt indruk op je vrienden, familie of collega’s? Bestel een bijzonder kaasplankje inclusief leuke info en anekdotes bij Hendrik en Marcella.

Die namen komen je vast bekend voor. Dat is niet gek, want de twee werden met hun zaak eerder dit jaar uitgeroepen tot Beste Kaasspeciaalzaak van Nederland. “Dat merken we nog steeds”, vertelt Hendrik. “De jury was onder de indruk van ons uitgebreide assortiment en specialisme binnen het vak. Ook klanten blijken dit te waarderen.”

Tekst loopt verder onder de foto’s.

Hendrik en Marcella aan het werk. Foto: indebuurt Breda
Marcella met een Beaufort d'Éte Alpage. Foto: indebuurt Breda

Plateau de Fromages

Goed, weer even terug naar die kaasplank. Want dit koppel heeft het afgelopen jaar niet stilgezeten. Rond de feestdagen in 2018 lanceerden zij ‘Plateau de Fromages’. Hendrik legt uit: “Iedereen krijgt bij zijn of haar selectie kazen een handig kaas-menukaartje. Á la minute plakken wij de info-stickers op een speciale kaart, op volgorde van smaaksterkte. Zo heeft iedereen aan tafel alle informatie en een leuke anekdote per kaas bij de hand. Heel handig als je gasten willen weten wat ze voorgeschoteld krijgen.”

Tekst loopt verder onder de foto.

Zo ziet zo’n kaartje eruit. Foto: indebuurt Breda

Het kaasje van Napoleon

Benieuwd naar een voorbeeld? Bekijk de kaas hieronder – een Valencay Fermier – en droom weg bij de anekdote:

“Na een rampzalige veldtocht in Egypte veranderde Napoleon het uiterlijk van deze kaas voorgoed. Hij hakte de punten van de volmaakte piramides af, dit omdat het hem deed denken aan de mislukte expeditie.” Wedden dat jij de naam van de kaas allang bent vergeten, maar je wel denkt aan dat kaasje van Napoleon?

Tekst loopt verder onder de foto.

Valencay Fermier. Foto: indebuurt Breda

Laat je verrassen

Heb jij geen kaas gegeten van kaas? Maar wil jij jezelf en je gasten trakteren op een professionele kaasplank? Dan staan Marcella, Hendrik én het team voor je klaar met passend advies. Of nog beter: laat je verrassen, want ze stellen maar al te graag een bijzondere plank voor je samen. Vergeet tijdens het proeven niet de achterkant van de kaart in te vullen, want hier geef je iedere kaas een cijfer. Als je die de volgende keer meeneemt naar de winkel, weet het team precies wat voor soorten je wel én niet lekker vindt. Ideaal!

Marcella en Hendrik zijn hartstikke trots op hun nieuwe tool. Logisch ook, want ze zijn de enige zaak in Nederland die dit doet. “Deze service bieden wij het hele jaar door aan”, laat Marcella weten. “Maar het is uiteraard extra leuk met de feestdagen!”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hendrik en Marcella, Kenners in kaas en delicatessen. Meer over Hendrik en Marcella, Kenners in kaas en delicatessen ontdekken?

Hendrik en Marcella, Kenners in kaas en delicatessen kaaswinkels

Gesloten09:00 - 19:00

Valkeniersplein 1, Breda

Bekijk meer:kaaswinkels

adv.