Koffiefanaten opgelet: zo krijg je het tweede kopje koffie gratis bij ATNOON

Aangeboden door ATNOON 12 juni 2019

De stadsbrasserie van Breda, ATNOON, ken je vast al wel. Hier kan je overheerlijk ontbijten, lunchen, dineren én borrelen. Maarre, wist jij dat je hier bijzondere koffie drinkt en geniet van een exclusief stukje taart? Wij vertellen hoe het zit en hoe je het tweede kopje koffie hier gratis krijgt!

Loop binnen bij ATNOON en je wordt verrast door de sfeervolle, kleurrijke inrichting. Enorm insta-worthy en de ideale spot om met je vrienden, familie of date een koffietje te drinken. En laat die koffie nou toevallig ook heel bijzonder zijn!

Eigen, eerlijke koffiemelange

ATNOON heeft speciaal voor het restaurant een eigen koffiemelange laten maken door Steven Tacq van Mr. Tacq. Deze koffieconnaisseur en koffiebrander bevindt zich al meer dan 20 jaar in de koffiewereld en brandt in eigen beheer de exclusieve melanges van ATNOON. Hij koopt de koffie direct bij de boeren in zonder tussenpartij. Zo is altijd bekend waar de koffie vandaan komt en dat de boeren een juiste en eerlijke prijs krijgen. Wel zo fijn voor hen én voor jou!

Denk bijvoorbeeld aan de karamelachtige espresso van 100% arabicabonen. Of wat dacht je van de krachtige café crema met zachte afdronk? Voor de koffiekenners onder ons: met een volle body vol frisse en licht aardse tonen. Uiteraard ook gemaakt van arabica bonen. Word je enthousiast van koffie? Dan móét je alles wel een keer geprobeerd hebben, toch?

Exclusief gebakje

Ben jij een taartfanaat? Dan heb jij zeker wel gehoord van het welbekende Koekela-gebak! Dit authentieke gebak – dat de bakkers maken zonder toevoegingen – is niet in Brabant te verkrijgen. Maar Majanka en Marcel van ATNOON zorgen dat het vanuit de Randstad in hun restaurant ligt. Zo kun jij zelfs in Breda exclusief genieten van deze lekkere taartjes bij de koffie.

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: indebuurt Breda

Tweede kopje gratis

Heb jij na het lezen van dit artikel wel zin gekregen in een koffietje met gebak? Komt dat even goed uit! Tot en met 14 juli krijg je op vertoon van dit artikel je tweede kopje koffie, thee, cappuccino, latte machiatto of ander drankje uit het koffieassortiment gratis! Als je er toch bent, bestel dan meteen ook even zo’n lekker stuk Koekela-gebak. Smakelijk!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door ATNOON. Meer over ATNOON ontdekken?

ATNOON restaurants en horeca

Nu open09:30 - 16:00

Stationslaan 1A1, Breda

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.