Doei kerststress: dit is hét geheim voor een succesvol kerstdiner

Aangeboden door Kookstudio Breda 22 november 2018

Krijg je ook al klotsende oksels bij de gedachte aan het kerstdiner waar jij dit jaar verantwoordelijk voor bent? No worries: de Kookstudio Breda is jouw redder in nood! Zij organiseren op maandag 10 december een kookavond waar je een fantastisch kerstmenu leert maken.

Samen met je partner, een vriend of vriendin ga jij deze avond aan de slag met een heerlijk driegangendiner. Dit doe je onder begeleiding van een ervaren chefkok. Je leert bijzondere gerechten te maken waarmee je gegarandeerd indruk maakt op je (schoon)familie.

Leerzaam en lekker

De avond is niet alleen super leerzaam, maar ook hartstikke lekker en gezellig! Om 18.30 uur word je ontvangen in de mooie Kookstudio en mag je gaan koken. Uiteraard mag je de gerechten die je bereidt zelf proeven. Wie weet verbaas je jezelf nog over je (onontdekte) kookkunsten! Bij het arrangement (€49,50) zitten vier drankjes inbegrepen, dus het is echt een compleet avondje uit. Rond 22.30 uur is de kookavond voorbij en ga je verzadigd én met de recepten van de gerechten die je die avond hebt bereidt richting huis. Ook prettig: de afwas mag je lekker laten staan!

Perfect Sinterklaascadeau

De kookavond is natuurlijk hét ultieme Sinterklaascadeautje. Hoe leuk is het om samen met je beste vriendin de sterren van de hemel te koken onder het genot van een wijntje, terwijl de chefkok je de fijne kneepjes van het vak leert? Ben je zelf niet zo’n kookliefhebber, maar heb je wel iemand in je familie die een kookavond vol inspiratie enorm gaat waarderen? Dan gaat diegene heel blij worden van dit cadeautje!

Check hier alle informatie over de Kookavond bij Kookstudio Breda:

Kookstudio
Topper

Kookavond

Kookstudio Breda

10 dec 2018 vanaf 18:30 t/m 22:30

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kookstudio Breda. Meer over Kookstudio Breda ontdekken?

Kookstudio Breda kookstudio’s

Nu openHele dag

Minervum 7428, Breda

Bekijk meer:kookstudio’s

adv.