Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jaloers: 7 x deze winkels willen wij ook op station Breda

Door Jennifer da Graça 11 februari 2020

Het gras is altijd groener aan de overkant. Voor inwoners die regelmatig met de trein reizen is deze uitspraak een realiteit. Dan spot je ineens op een ander treinstation een seafoodbar, Dunkin’ Donuts of Rituals. Dat heeft ons treinstation in Breda niet en daar zijn wij een beetje jaloers op. Deze zeven winkels zouden wij ook graag op station Breda hebben.

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Kiko

Foto: indebuurt

Trein gemist? Dan snuffel je gewoon even rond tussen de dierproefvrije make-up van Kiko. Helaas niet in Breda, want daar hebben we de zaak nog niet.

Lush

Lush
Bron: indebuurt

Elke dag die heerlijke zeepgeuren ruiken lijkt ons geweldig. Op Amsterdam Centraal heeft Lush een winkel, maar wij zouden zeker niet klagen als er ook eentje op station Breda komt. Sterker nog, de welkomsfanfare staat klaar!

The Seafood Bar

the seafood bar
Bron: indebuurt Utrecht

Wil je uit eten in Breda? Dan doe je dat niet op het station, maar in de stad. In Utrecht hoeft dat niet, want in de hal zijn veel mooi ingerichte hotspots zoals The Seafood Bar. Lekker visje, wijntje en aan het einde van de avond staat het vervoer weer voor je klaar op het perron. Wat een luxe!

Rituals

rituals
Bron: indebuurt

Op onder andere Leiden Centraal en station Groningen is een vestiging van Rituals. De vraag der vragen: waarom niet op ons treinstation? Wij zien het ook wel zitten om tijdens het wachten te neuzen in deze cosmeticashop.

Yoghurt Barn

yoghurt barn
Bron: indebuurt

Thuis ontbijten? Nergens voor nodig als je net als in Amsterdam een vestiging van Yoghurt Barn op het station hebt. Dan haal je onderweg snel een heerlijk en gezond ontbijtje. Gelukkig hebben aan de Veemarktstraat wél deze zaak.

Dunkin’ Donuts

dunkin' donuts
Foto: Pexels

Op onder andere Utrecht Centraal kun je helemaal (do)nuts gaan in deze winkel vol kleurrijke lekkernijen. Het zou toch fantastisch zijn als je ook een Dunkin’ Donuts had op station Breda? Wie start een petitie?

Victoria’s Secret

Foto: indebuurt

Our little secret: hoe tof zou het zijn als deze winkel op het station in Breda zou zitten. Wat ons betreft is er nog ruimte genoeg waar Victoria’s Secret zich kan vestigen.

We want more, we want more

Welke winkel zou jij dolgraag op het station in Breda zien? Geef het door! Stuur jouw suggestie naar [email protected] en wie weet brengen we de NS zo op een idee.

Lees ook:

Primeur in de Middellaan: speciaal ontmoetingsbankje brengt Bredanaars samen

Zit je verlegen om een praatje, vind je het gezellig om andere Bredanaars te ontmoeten of is het voo...
doen weekend breda

Op deze plaats staat Breda op de ranglijst van favoriete steden om te wonen

Dat het fantastisch is om in Breda te wonen, wisten wij als Bredanaars natuurlijk al lang. Maar hoe ...
alexia west amphia

Alexia (18) is vrijwilliger bij Amphia: ‘Dan weet je dat je een verschil maakt’

De meeste jongeren kiezen voor een bijbaan in de supermarkt, werken in de horeca of staan in een kle...
Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.