Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Humphrey’s Breda in een nieuw jasje: zo ziet het eruit

Aangeboden door Humphrey’s 18 februari 2020

Never change a winning team, behalve als je het nóg beter maakt. Dat moet het team van Humphrey’s in Breda ook hebben gedacht, want de afgelopen weken is daar hard gewerkt. Sinds deze week waait een frisse wind door het restaurant, want het pand is verbouwd én de menukaart vernieuwd. Nieuwsgierig? Snappen we! Wij laten je zien hoe het eruitziet. 

Weet jij hoe lang Humphrey’s Breda al in de stad zit? 26 jaar! Sinds deze week is het restaurant in een nieuw jasje gestoken. Eén ding is niet veranderd: het mooie uitzicht op onze Grote Kerk.

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Foto: Humphrey's Breda
Foto: Humphrey's Breda
Foto: Humphrey's Breda

Verrassende inrichting

Loop binnen bij Humphrey’s en je waant je in hip Parijs. Dat is niet zo gek, want het interieur is geïnspireerd op de Franse hoofdstad met houten vloerdelen, warm tapijt, veel kleur en comfy stoelen en banken. Door al het groen om je heen voelt het bijna alsof je in Park Valkenberg zit. Maar dan mét lekker eten.

Nieuw terras

We durven er alleen nog maar van te dromen, maar als de avonden weer zwoel en warm worden, is het goed vertoeven op het nieuwe terras aan het Kasteelplein. Ideaal om lekker te borrelen en te dineren.

Tekst gaat verder onder de foto’s.

De vegan burger. Foto: Humphrey's
De mixed grill. Foto: Humphrey's

Kaart voor fijnproevers

De vernieuwde Humphrey’s Breda verrast niet alleen je ogen, maar ook je smaakpapillen. De kaart heeft een metamorfose gehad en telt weer een hoop fijne gerechten, met klassiekers als carpaccio, Hollandse Noordzeetong, mixed grill en tiramisu. Maarrr: er staat ook een aantal vega(n) gerechten op de kaart. Hoe fijn is dat?! Met onder andere de vega lasagne en de vegan burger heeft de nieuwe kaart werkelijk voor ieder wat wils. Daarnaast wisselen de seizoensgebonden gerechten iedere twee maanden. Wanneer ga jij het nieuwe menu proberen?


Meer over Humphrey’s ontdekken?

Humphrey’s eetcafés

Gesloten17:00 - 22:30

Catharinastraat 1-3, Breda

Bekijk meer:eetcafés

adv.