Het terrasseizoen is geopend: check de nieuwe borrelkaart van Doppio Espresso

Aangeboden door Doppio Espresso 16 april 2019

Wie dacht dat je bij Doppio Espresso alleen terecht kunt voor de lekkerste koffietjes, heeft het mis! Doppio luidt officieel het terrasseizoen in met een nieuwe borrelkaart. Wij vertellen je wat je daar zoal op kunt vinden. Een tipje van de sluier: je kunt er zelfs terecht voor een lekkere cocktail!

Doppio Espresso in Breda is bij uitstek geschikt voor een overheerlijke ristretto, latte macchiato of een shaken ice tea. De mooie zaak aan de Grote Markt beschikt over een heerlijk terras waar je met goed weer verzekerd ben van vele uurtjes zon. Speciaal voor het terrasseizoen bracht Doppio een nieuwe borrelkaart uit. Dat is genieten!

De titel van de nieuwe borrelkaart luidt ‘La Vita Deliziosa’ wat vrij vertaald wordt naar ‘Het heerlijke leven’. Niets is minder waar met dit mooie aanbod aan wijnen. Ook de bierdrinker komt aan zijn trekken met deze kaart, met maar liefst 13 verschillende soorten bier. Liever een cocktail? Deze zijn er ook alcoholvrij! Ga je het liefst full Italian? Dan kan de Aperol Spritz uiteraard niet ontbreken op jouw terrasdag.

Geef toe, al dat borrelen is best intensief. Dan is een goede snack meer dan welkom. Uiteraard blijft Doppio hiermee in de Italiaanse sferen, door borrelhapjes aan te bieden zoals coppa di parma en crostini formaggio. Als klapper op de vuurpijl de antipasti della casa: een goedgevulde borrelplank met diverse Italiaanse specialiteiten. Wat ons betreft: buonissimo!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Doppio Espresso. Meer over Doppio Espresso ontdekken?

Doppio Espresso koffiebars

Nu gesloten10:00 - 18:00

Grote Markt 18, Breda

Bekijk meer:koffiebars

 

Meer over

Eten & drinken

adv.