Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier eet je de hele zomer onbeperkt mosselen voor een heel scherpe prijs

Aangeboden door De Colonie 2 juli 2020

Hé mosselfanaat! Eet jij tijdens een diner niets liever dan een pannetje mosselen leeg? Goed nieuws voor jou: in Breda kun je weer heerlijk onbeperkt mosselen eten voor een wel heel fijne prijs. Wij vertellen je hoe, wat, waar én wanneer!

Misschien heb je in de vorige zomers hier ook de nodige mosselen weggehapt: De Colonie is dé place-to-be als het gaan om onbeperkt mosselen eten. Heel juli, augustus én misschien wel langer kun je hier terecht voor €27,50.

Zo werkt het

Weten hoe het werkt? Wij leggen je het graag uit. De eerste ronde van de avond krijg je een hele kilo mosselen voorgeschoteld. Daarbij krijg je friet en sausjes. Lekker! Kun jij wel meer op? De rondes erna krijg je telkens een halve kilo mosselen. De Colonie verspilt liever geen voedsel, daarom is het verstandig om niet meer te bestellen dan je op kunt. Better be safe than sorry!

Nooit saai

En als je toch meerdere rondes op kunt, is het net zo leuk om verschillende smaken te testen, toch? Bij De Colonie staan meerdere bereidingen op de kaart: één voorgerecht en zeven mosselpannen. Wat dacht je van mosselen op Indiase of oosterse wijze? Of ga je liever voor een Schotse bereiding met whisky en room? Misschien de Japanse variant met saké, sesam olie, knoflook, gember en misodip? En voor wie op safe wil spelen is daar uiteraard ook de naturelle versie! Honger gekregen tijdens het lezen? Dan is het tijd voor een bezoekje aan De Colonie! Reserveren doe je hier.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Colonie. Meer over De Colonie ontdekken?

De Colonie restaurants en horeca

Geopend09:00 - 00:00

Grote Markt 26-28, Breda

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.