Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gegrilde kip met korting: dit is hoe jij de speciale aanbieding van Geert Kip in huis haalt

Aangeboden door Geert Kip 17 september 2019

Soms heb je geen zin om uitgebreid te kokkerellen, maar wil je wel iets lekkers op je bord. Komt dat even goed uit, want Geert Kip heeft speciaal voor indebuurt een bijzondere aanbieding waar jij je vingers bij aflikt. In dit artikel leggen we uit hoe je deze deal binnensleept.

Kip is – mits je van kip houdt – altijd goed. In een jasje van paneermeel, aan een stokje met satésaus of in z’n geheel. Loopt het water je hier al in de mond? Mooi, leggen wij jou direct even uit hoe jij goedkoop een gegrild kippetje koopt.

Tekst loopt verder onder de foto.

Foto: indebuurt Breda

Twee gegrilde kippen voor een prikkie

Zet jij je mes, vork en tanden graag in een gegrilde kip? Speciaal bij indebuurt mogen wij jou hiervan twee aanbieden voor een wel héél klein prijsje: je betaalt maar €5,- voor twee van die hele kipjes. Normaal gezien kost dit je €10,00, dus tel uit je winst! De keuze is aan jou: kies je voor gewoon gekruide kip of die met een Indische twist? Geert en zijn team grillen het vlees dagelijks vers in eigen grill.

Dit moet je doen

Zo maak je gebruik van deze aanbieding: laat dit artikel zien als je bij Geert Kip binnenstapt om twee smakelijke hennetjes te kopen. Zie het als een geheim codewoord om ergens binnen te komen, maar dan à la indebuurt! Het personeel van Geert Kip kent deze geheime code ook en zorgt dat jij voor een half tientje geslaagd bent. Kun jij vanavond genieten van een kipje of twee.

Dit zijn de voorwaarden

Deze speciale actie loopt tot en met 30 september 2019. Je mag onbeperkt gegrilde kippetjes kopen, maar hé: op is op! Wil je er zeker van zijn dat jij vanavond kip eet? Reserveer dan telefonisch door te bellen naar 076-5217055 of stuur een mailtje naar [email protected].

Twee gegrilde kippetjes voor maar €5,-

Flinke gegrilde kippen! Je hebt de keuze uit Indisch of gewoon. Twee stuks voor maar €5,-. Normaal b...

Lees ook:

Zo smaakt dé specialiteit van Geert Kip

Fijn met de beentjes omhoog, Netflix aan en een lekker hapje eten. Wie wilt dat nu niet? Als je zin ...

De lekkerste saus ooit? Wij proberen (met gevaar voor eigen leven) de Nondeju-saus

Wat is mooier dan fijne Bredase samenwerkingen? Precies: heel weinig. Geert Frijters van Geert Kip e...

Meer over Geert Kip ontdekken?

Geert Kip slagers

Gesloten08:00 - 18:00

Nieuwe Haagdijk 34, Breda

Bekijk meer:slagers

adv.