Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Foto’s! Subway bij het station kreeg een metamorfose en zo ziet het er nu uit

Aangeboden door Subway Breda-Station 8 juli 2020

Je kunt stilzitten tijdens de coronacrisis, óf je kunt ervoor kiezen om de periode van rust om te zetten naar iets positiefs voor de toekomst. Dat laatste deden Johan en Kim Bijsterveldt van Subway. Zij stroopten hun mouwen op om iets heel gaafs neer te zetten.

“De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het verbouwen van ons filiaal aan het Stationsplein”, vertelt Kim. En we kunnen verklappen: het resultaat mag er zijn.

Complete metamorfose

Je ziet het al op de foto’s: de zaak is helemaal vernieuwd. Kim vertelt: “De nieuwe Fresh Forward-style is het hoogtepunt van de wereldwijde merkmetamorfose die Subway nu in gang zet. Fris en eigentijds. Door het design loop je graag naar binnen. Uiteraard is het ook een fijne plek om in alle rust je verse sub op te eten!”

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: Subway Breda

Nog meer aandacht voor jouw favo broodjes

Extra fijn: dankzij de nieuwe stijl komen jouw favoriete broodjes nog beter tot hun recht. Kim vertelt: “Het heerlijke versgebakken brood, de verse cookies en alle gesneden groenten passen nu nog beter bij de inrichting. Zoals je ziet bevat het interieur veel frisse kleuren en de borden met het menu erop zijn voorzien van lichte, moderne displays. Het was een hele switch, maar we zijn heel trots op het eindresultaat.”

Zelf je bestelling plaatsen

Heb je een kater en zie je het liefst zo min mogelijk mensen? Of heb je zin om lekker makkelijk te bestellen? Kan gewoon! Dankzij de nieuwe digitale menupanels bestel je je lekkere broodje gewoon via het scherm.

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Foto: Subway Breda
Foto: Subway Breda

Anderhalve meter aan Subway

Denk je aan anderhalve meter, dan denk je vast als eerste aan de afstand die we tegenwoordig van elkaar moeten houden. Maar bij Subway bedachten ze een veel leukere variant… Naast de bekende afmetingen van 15 en 30 centimeter bestel je nu ook de Friendlong: vijf broodjes van ieder 30 centimeter. Ideaal om samen met je vrienden (of collega’s) te genieten van een heerlijke lunch, voor een heel fijn prijsje. En uiteraard mag ieder broodje gewoon een andere topping hebben 😉

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: Subway Breda

Bezige bijen

Oh trouwens, naast de verbouwing waren Kim en Johan ook druk met andere zaken. Zo brachten ze honderden broodjes langs bij verschillende zorginstellingen. “Toen onze filialen gesloten waren, hadden we enorm veel verse voorraad over”, legt Kim uit. “Enorm zonde om weg te gooien, toch? Samen met mijn Operationeel Manager Mike zijn we aan de slag gegaan. Zonder ander personeel, dus we hebben flink wat broodjes belegd! Bepakt en bezakt gingen we naar het ziekenhuis en andere instellingen, om de medewerkers een hart onder de riem te steken.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Subway Breda-Station. Meer over Subway Breda-Station ontdekken?

Subway Breda-Station lunch

Geopend10:00 - 19:30

Stationsplein 8A, Breda

Bekijk meer:lunch

Lees ook:

subway

Deze Bredase Subway wint een bijzondere award én trakteert op iets leuks

Een award die slechts vijftien keer wereldwijd wordt uitgereikt binnen een organisatie van 44.000 re...

Mike doneert 250 verse broodjes aan Amphia en roept jou op ook iets moois te doen

In deze aparte tijden wordt veel van ons gevraagd en dat zorgt ervoor dat Bredase ondernemers enorm ...

adv.