Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 tips voor een gezellige ZoMiBo in Breda

Aangeboden door FÏNLEY 12 oktober 2019

Zondag is – wat ons betreft – een van de fijnste dagen van de week. Lekker uitslapen, rustig ontbijten en ’s middags gezellig borrelen met vrienden of familie. Dat laatste kun je in Breda op aardig wat plekken doen en dat is maar goed ook! We tippen drie cafés en restaurants die wat ons betreft perfect zijn voor de ZoMiBo (Zondag-Middag-Borrel). Wil je nóg meer tips van leuke uitjes, exposities en markten die je kunt bezoeken op zondagmiddag? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!  

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Bar Boca’s

boca's breda
Foto: indebuurt Breda

Zeg je borrelen, dan zeg je Bar Boca’s! Hier vind je een borrelkaart waar je ‘u’ tegen zegt. Ideaal om na een flinke, zondagse shopsessie neer te strijken met je familie of vrienden. Wil je een lekker drankje doen, maar even geen alcohol? Blijf dan maar even zitten, want op de kaart staat FÏNLEY. Een fijne, volwassen frisdrank met een verrassend bittertje. Zo kom je alsnog aan je trekken! Kies jij voor de Bitterlemon, Tonic of Ginger Ale?

Bobby’s Boat

bobby's boat
Foto: indebuurt Breda

Ahoy! Zie jij het wel zitten om op zondagmiddag het water te betreden? Doe dat dan gewoon bij Bobby’s Boat. Het oude Spinola is getransformeerd tot een gezellige plek om te borrelen, hapjes te eten en te genieten van het uitzicht. Bij het herfstige weer van deze week schuil jij heerlijk in de kajuit.. Met de relaxte achtergrondmuziek kom jij hier helemaal tot rust voor je maandag weer start.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY.

ATNOON

ATNOON
Foto: indebuurt Breda

Perfect in stijl je laatste weekenddag invullen? Dat doe je bij ATNOON. Deze plek zit dicht bij het station, ideaal als je vrienden of familie vanuit een andere stad komen. Ondanks dat het frisjes wordt om op het terras te zitten heb je hier alsnog het gevoel dat je lekker buiten zit, dankzij de grote ramen die het pand rijk is. Moet je maandagochtend weer aan de slag? Dan wil je misschien rustig aan doen met de alcohol. Gelukkig schenkt ATNOON ook FÏNLEY. Een fijne frisdrank met verschillende smaken.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor leuke uitjes door heel Nederland.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.