Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo smaakt dé specialiteit van Geert Kip

Aangeboden door Geert Kip 20 mei 2019

Fijn met de beentjes omhoog, Netflix aan en een lekker hapje eten. Wie wilt dat nu niet? Als je zin hebt in kip, zit je bij Geert Kip helemaal goed. Deze slager en traiteur verkoopt naast vers vlees veel soorten kant-en-klaar maaltijden: uiteraard vrijwel alles met kip. Lekker! Eens in de zoveel tijd maakt Geert een enorme pan nasi klaar. Wij haalden een portie af om deze uitvoerig te proeven. 

Toegegeven: het is wel een erg relaxed baantje als je voor je werk eten mag proeven. Dat betekent niet dat we minder kritisch zijn! Vandaag staat de nasi goreng op het menu. Geert presenteert de grote pan waarin de nasi wordt gemaakt. Hungry, much? Ja zeker! Een fijne portie gaat mee naar huis voor nader onderzoek.

Tekst gaat door onder de foto.

Foto: indebuurt Breda

Smaakvol met een pittig randje

De nasi goreng is goedgevuld met (uiteraard 😉 ) lekker veel kip. Kipdijfilet in dit geval, met daarbij wortel, ui, prei en nog veel meer. Houd je wel van een beetje pit? Dat komt goed uit, want de gekruide nasi heeft een scherp randje. De keuze voor kippendij is slim: zo blijft het vlees lekker mals en smaakvol. Fijn voor het opwarmen in een pan of magnetron. Wij zijn fan, jij ook? Haal het binnenkort eens af bij Geert Kip en oordeel zelf!

Tekst gaat door onder de foto.

De afhaalmaaltijd. Foto: indebuurt Breda

Kip, kip, kip!

Dus: ben je toe aan een goede afhaalmaaltijd? Zie je een lekker maaltje met kip wel zitten? Dan regelt Geert Kip het voor je! De keuze is bijna eindeloos: van loempia’s tot aan lasagne en van een rotirol tot aan een kipkroket. Pssst: check direct even wat de meest populaire gerechten zijn.


Meer over Geert Kip ontdekken?

Geert Kip slagers

Gesloten08:00 - 17:00

Nieuwe Haagdijk 34, Breda

Bekijk meer:slagers

Lees ook:

Geert Kip

Het geheim van de kippetjes van Geert: aandacht, liefde en een verrekt goede grill

Een echte vakman: Geert Frijters (55) van Geert Kip. Hij zit al meer dan veertig jaar in het vak en ...
Geert Kipgerecht

Zo maak je het geheime Geert Kipgerecht

Het is het meest verkochte gerecht in zijn winkel en klanten rijden er speciaal voor om: het Geert K...

adv.