Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit wil je! Deze nieuwe Bredase zaak geeft een jaar lang gratis kip weg

Aangeboden door Kipperij 23 november 2019

Kipliefhebbers opgelet! Breda is weer een hele fijne zaak rijker. Kipperij zit sinds kort in winkelcentrum De Burcht. De naam verklapt het al: hier scoor jij heel veel overheerlijke kipproducten. De opening wordt gevierd met een actie waar kipfanaten heel blij van worden.

Word jij koning kip? Jij kunt namelijk kans maken op een jaar lang gratis kip ter waarde van 500 euro. Dat klinkt goed, toch? Van kippenpoten tot hele kippen en van kippeling tot chicken strips, hier kunnen liefhebbers hun hart ophalen. Heb je een verjaardag, familiefeest of wil je gewoonweg lekkere hapjes op tafel tijdens de feestdagen? Kies dan voor een Kipperijpan met verschillende producten.

Kipperijpan

De Kipperijpan wordt volledig naar jouw wens samengesteld. Heb je voorkeur voor balletjes in ketjap, chicken wings en kipfilet in pepersaus of ga je toch voor een pan met grillworst, pittige balletjes of kipspiesjes? Je mag zes gerechten kiezen, dus er zit voor ieder wat wils bij.

Tekst loopt door onder foto.

kipperij
Een deel van het assortiment van Kipperij. Foto: indebuurt Breda

Zo maak jij kans

Loopt het water je in de mond na het zien van al die lekkernijen? Snappen we! Wij vertellen je hoe je kans maakt op een jaar lang gratis kip. Het is heel simpel: ga naar Kipperij in winkelcentrum De Burcht en besteed voor 10 euro aan lekkere kiptraktaties. Vervolgens laat je je gegevens achter op een kaartje dat in een grote bak gaat. Op 23 december wordt een winnaar gekozen. Misschien ben jij wel de gelukkige!

Openingstijden

Kipperij heeft extra ruime openingstijden: de winkel is zeven dagen per week geopend. Kom je met de auto? Dan is het goed om te weten dat parkeren helemaal gratis is. De zaak zit midden in winkelcentrum De Burcht, op de oude plek van kledingzaak Four Kids. Zien we je daar?Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kipperij. Meer over Kipperij ontdekken?

Kipperij

speciaalzaken

Gesloten10:00 - 18:00

De Burcht 3a, Breda

Bekijk meer:speciaalzaken

  • Wil jij een 'Nieuw in Breda' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Breda.

adv.