Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hallo, kipliefhebbers! Dit heb je nodig voor de perfecte barbecue in Breda

Aangeboden door Geert Kip 23 juni 2019

Man, wat een weertje de afgelopen dagen. Wat ons betreft: barbecueweer! Ben jij een echte houtskoolheld of zit je tot het dessert lekker op je stoel? Hoe je ook barbecuet, voor de perfecte barbecuesessie heb je goed vlees nodig. Wij vertellen je wat het best bij je barbecue past!

Maak het jezelf lekker makkelijk: bespaar je het eeuwige gezeul met boodschappen door de supermarkt en bestel al het vlees inclusief sausjes gewoon bij Geert Kip. Wat jij nog moet doen? De wijn en het bier inslaan. Goede deal, toch?

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Voor de bescheiden eters

Foto: Geert Kip

Lekker gemakkelijk doen? En houden jij en je vrienden wel van een lekker hapje? Dan is de BBQ-schotel Normaal perfect voor jouw gezelschap! Per persoon krijg je dan twee stuks kipsaté, een kipbraadlapje, een kipbraadworstje en een gegaarde kipdrumstick. Klinkt goed, toch? Voor het geld hoef je het ook niet te laten: deze schotel kost maar €3,95 p.p.!

Voor de enthousiaste eters

Foto: Geert Kip

Bestaat je familie een beetje uit ware veelvraten? Of gaan jij en je vrienden barbecueën na een hele dag op pad te zijn geweest? Dan mag het wel wat meer zijn, dachten wij zo. Bij de BBQ-schotel DeLuxe eet je per persoon zeven stuks vlees. Zin in! Deze schotel kost €6,95 p.p.

Voor de kieskeurige eters

Foto: Geert Kip

Als je weet dat je gasten nogal picky zijn, is het slim om zelf even op onderzoek uit te gaan. Daarom stel je bij Geert Kip makkelijk een eigen schotel samen. Dan weet je zeker dat alles opgaat, wel zo fijn en duurzaam! Kies je voor veel stukken dik vlees? Laat het dan alvast gratis voorgaren door Geert Kip. De prijs van de schotel is afhankelijk van wat je kiest.

Heel belangrijk: de sausjes

Foto: Geert Kip

Is een goede barbecue wel compleet zonder overheerlijke sausjes? We think not en zo denkt Geert Kip er gelukkig ook over! Kies uit diverse sauzen om bij je barbecue te serveren. Nog wat extra smaaksensatie nodig? Vul de barbecue aan met een hors-d’oeuvre (€3,50 p.p.) of een luxe rauwkostsalade (€1,95 p.p.).

Voor de écht grote groepen

Foto: Geert Kip

Nodig je de voetbalvereniging, je oude schoolklas of je collega’s uit voor een gezellige barbecue? Vanaf 20 personen laat je de gehele barbecue verzorgen door Geert Kip. Met verschillende sausjes en brood van de warme bakker. Al vanaf €5,50 p.p. geniet iedereen van een gezellige barbecue. Geen zin om af te wassen? Laat dan meteen het bestek, borden en servetten meenemen. Ben je daar ook vanaf!

Lees ook:

Zo smaakt dé specialiteit van Geert Kip

Fijn met de beentjes omhoog, Netflix aan en een lekker hapje eten. Wie wilt dat nu niet? Als je zin ...
Geert Kip gerechten

5 x dit zijn de populairste gerechten van Geert Kip

Je kunt bij Geert Kip écht alles kopen: van gegrilde kippetjes tot het geheime Geert Kipgerecht. Dez...
Geert Kip

Het geheim van de kippetjes van Geert: aandacht, liefde en een verrekt goede grill

Een echte vakman: Geert Frijters (55) van Geert Kip. Hij zit al meer dan veertig jaar in het vak en ...

Meer over Geert Kip ontdekken?

Geert Kip slagers

Geopend08:00 - 18:00

Nieuwe Haagdijk 34, Breda

Bekijk meer:slagers

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.