Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw: deze Mexicaanse hotspot opent in Breda en je scoort tijdelijk burrito’s met 50% korting

Aangeboden door Chidóz 25 november 2020

Honger? Wat dacht je van een dubbele taco gevuld met vers rundvlees, huisgemaakte guacamole en een smaakvol basilicumsausje? Of heb je meer trek in een portie nacho’s met zwarte bonen, vegagehakt, gegrilde groenten, kaas en een pittige salsasaus? Als het water je bij het lezen van voorgaande zinnen in de mond loopt, hebben wij leuk nieuws voor je.

Schrijf het in je agenda: 27 november om 16.00 uur opent fast casual-restaurant Chidóz de deuren in Breda. Dit Mexicaanse restaurant heeft al zes vestigingen in Nederland, waaronder twee in andere Brabantse steden. Ken jij het al?

Tekst loopt door onder de foto.

Foto: Chidóz

Afhalen en bezorging

We hoeven je niet meer uit te leggen dat het voorlopig niet mogelijk is om uit eten te gaan. Gelukkig kun je alsnog gewoon bij Chidóz terecht: de luxe Mexicaanse gerechten haal je lekker makkelijk af bij het pand, gelegen op de hoek van de Boschstraat en de John F. Kennedylaan. Geen zin om je warme huis te verlaten? No worries: online bestellen kan ook gewoon!

Luxe Mexicaanse gerechten

Een taco gevuld met kip, een burrito met gegrilde veggies of nacho’s met homemade guacamole: het zijn een aantal voorbeelden van gerechten op de menukaart van Chidóz. Je kunt zelf je maaltijd samenstellen of kiezen voor een van de bestaande gerechten. Liefhebbers van Mexicaans streetfood kunnen heerlijk variëren tussen alle mogelijke gerechten.

Tekst loopt door onder de foto.

Foto: Chidóz

Vers, vers en nog eens vers

Michel Boels van Chidóz vertelt enthousiast over de opening van Breda’s nieuwste hotspot: “Wij vinden het heel belangrijk dat je bij ons geniet van verse Mexicaanse gerechten. Dagelijks maakt ons team de guacamole voor je neus klaar en onze populaire sausjes bereiden we zelf.”

Burrito’s voor de helft van de prijs

“Normaal gesproken hebben we als openingsactie één dag lang burrito’s voor € 1,-“, vertelt Michel. “Door corona willen we niet dat het te druk wordt binnen, dus bedachten we iets anders.” Kom je langs bij de zaak? Als je afhaalt, scoor je van 27 november 16.00 uur tot zondagavond de 29ste burrito’s met 50 % korting! Dat lijkt ons de allerbeste manier om kennis te maken met het smaakvolle eten van Chidóz 😉 Que aproveche!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Chidóz. Meer over Chidóz ontdekken?

 

adv.