Hiermee verras jij je vader op Vaderdag (en het is nog gratis ook!)

Aangeboden door Dennenlucht 1 juni 2018

Natuurlijk is jouw vader de állerliefste en verdient de beste man het om op Vaderdag verrast te worden. En hoe doe je dat beter dan door ‘m mee te nemen voor lekkere biertjes in een prachtige omgeving?

Dennenlucht organiseert een Mort Subite proeverij tijdens Vaderdag en nodigt jou en je vader (of je bad ass mom die beide rollen heeft vervuld) uit om gratis (!) biertjes te komen proeven. Afgevaardigden van de Mort Subite brouwerij laten je kennis maken met de Witte Lambic, de Blonde Lambic, de Geuze Lambic en de Kriek.

Bier voor levensgenieters

De Belgische brouwerij brouwt naar eigen zeggen bier voor levensgenieters met smaak. De Witte Lambic is een fruitig en verfrissend jong biertje. Ook de Blonde Lambic is een fris biertje, en wordt gekenmerkt door bloemige toetsen. De Geuze Lambic is volgens sommigen overduidelijk zoetzuur, volgens anderen weer zuurzoet. Over de pittige afdronk is iedereen het eens. Tot slot maak je kennis met de Kriek, een heerlijk fruitig biertje.

En jij mag ze dus alle vier komen proeven! Zoals ze bij brouwerij Mort Subite zeggen: ‘Ene is gene…’ Daar sluiten wij ons volledig bij aan ?

Vaderdag
Foto: Dennenlucht

Dennenlucht

De proeverij is gratis en duurt van 14.00 tot 18.00 uur. Je kunt de proeverij heel goed combineren met een wandeling door het bos en een etentje bij Dennenlucht. Bier en pannenkoeken: een match made in heaven. Behalve héél veel pannenkoeken staan er ook veel andere smakelijke gerechten op de menukaart. Benieuwd geworden? Bekijk de kaart hier.

Vaderdag

Mort Subite proeverij

Dennenlucht

17 jun 2018 vanaf 14:00 t/m 18:00

Dennenlucht restaurants en horeca

Nu open10:00 - 21:00

Heistraat 15, Breda

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.