Dit is waarom je de tosti’s van The Tosti Club moét proeven!

Dit is een ondernemersbijdrage 11 maart 2018

Vergeet die kleffe, platgedrukte tosti’s die je in de sportkantine of na een avondje stappen naar binnen werkt: The Tosti Club brengt tosti’s naar een hoger niveau. Als je deze eenmaal hebt geproefd, wil je nóóit meer iets anders.

Tosti’s van de plaat

Wij Nederlanders zijn de grootste tosti-eters ter wereld: we eten ‘m ’s ochtends bij het ontbijt, ’s middags als lunch én als avondeten. Met dit bijzondere feit in zijn achterhoofd opende Jacco Heijkoop drie jaar geleden tostirestaurant The Tosti Club aan het Van Coothplein. Zijn grote inspiratiebron was zoon Coen, die een grote voorliefde heeft voor molens én tosti’s. Die liefde voor tosti’s komt door zijn opa: hij maakte altijd échte tosti’s voor Coen. En echte tosti’s, die komen natuurlijk van de plaat.

Plakken van 1,8 centimeter

Coen werkt bij de molenaar die het meel voor The Tosti Club maalt. Met dit meel maakt Bakkerij Vromans speciaal tostibrood voor The Tosti Club. Dat brood wordt in dikke plakken van 1,8 centimeter gesneden, belegd met verse ingrediënten en vervolgens op de plaat gebakken. Net zoals opa dat altijd deed. Vervolgens gaat de tosti nog even de oven in. Het resultaat? Een knapperige, dikke tosti, waarbij alle ingrediënten maximaal tot hun recht komen. Zo eet je er bijvoorbeeld de South American Taco Tosti: een heerlijke tosti met jonge kaas, tacosalsa, gekruid gehakt en chimichurri. Of wat dacht je van de Salmon Tosti, met belegen kaas, tzatziki, gerookte zalm, wasabi en rode ui. Lekker!

The Tosti Club

Van Cooth 2.0

We hebben een spannend nieuwtje: The Tosti Club aan het Van Coothplein gaat uitbreiden! Het pand naast The Tosti Club wordt ook overgenomen door de fijnste tostizaak van Breda. Deze extra ruimte is bedoeld voor gezelschappen, kinderfeestjes en proeverijen. Een tosti-proeverij, hoe tof is dat?! Stay tuned, binnenkort vertellen we je meer.

The Tosti Club neemt niet alleen Breda over, maar heel Nederland! Inmiddels is The Tosti Club uitgebreid met vestigingen in Nuland, Nijmegen, Rotterdam en Den Bosch en worden er meerdere vestigingen geopend in onze hoofdstad.

The Tosti Club (van Coothplein) lunch

Nu open10:00 - 17:00

Van Coothplein 3, Breda

Bekijk meer:lunch

The Tosti Club (Vlaszak) lunch

Nu open08:00 - 17:00

Vlaszak 2 A4, Breda

Bekijk meer:lunch