Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dat wordt smullen: hier haal je zaterdag een puntzak friet met saus voor 50 cent

Aangeboden door BRAM’S Gourmet Frites 4 juni 2019

Loopt het water je al in de mond als je denkt aan een goedgevulde puntzak friet? Bij ons op de redactie wel, hoor! Want wat gaat er nu boven een lekker frietje? Niks! Daar denken ze bij BRAM’s Gourmet Frites ook zo over: zaterdag scoor je hier een puntzak friet mét sausje voor maar €0,50!

Sinds een half jaar staat de luxe frietzaak BRAM’s Gourmet Frites bij de Makro in Breda-Noord. Ferry Vermeij runt de zaak en komt met een leuke actie: om het halfjarige bestaan te vieren, krijg je zaterdag een héle fijne korting op je puntzak friet!

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: Bram Gourmet Frites

Ludieke actie

Normaal leg je minstens €2,55 neer voor een goede puntzak friet, maar zaterdag 8 juni is dat bij BRAM’s Gourmet Frites wel anders! Voor een halve euro geniet je tussen 13.00 en 17.00 uur van een volle puntzak met daarbij mayo, ketchup of curry. De puntzakken zijn bedoeld om lekker bij de kraam op te eten. Ideaal, want op het ruime terras peuzel je je frietje in alle rust op.

Tekst gaat verder onder de foto.

De friet wordt met de hand gesneden. Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda

Verse frites

De aardappelen van BRAM’s Gourmet Frites zijn afkomstig van aardappelboer Novifarm uit de Hoeksche Waard. In het kraam worden de aardappelen stuk voor stuk gesneden en zo omgetoverd in friet! Het schoonmaken, voorbakken en bakken wordt allemaal door Ferry en zijn team zelf gedaan. Extra lekker: het schilletje zit er bij de frietjes nog aan. Worden we blij van!

Een keer zin in wat anders? Bestel dan eens de overheerlijke frietjes met speciale stoof. Denk bijvoorbeeld aan een frietje pulled pork bbq stoof, frietje veggie mushroom stoof of een van de andere vier bijzondere stoofjes. Mmm!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door BRAM’S Gourmet Frites. Meer over BRAM’S Gourmet Frites ontdekken?

BRAM’S Gourmet Frites snackbars

Geopend11:30 - 20:30

Konijnenberg 92, Breda

Bekijk meer:snackbars

 

adv.