Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Biefstuk Bali in eigen huis: je kunt nu afhalen bij Loetje in Breda

Aangeboden door Loetje 3 november 2020

De horeca is voorlopig nog gesloten, maar niet getreurd! Je kunt de beroemde biefstuk met witbrood van Loetje sinds kort afhalen bij het restaurant in Breda. Bestellen en betalen gebeurt via de website van Loetje en is dus helemaal coronaproof.

De locaties van Loetje zijn zo omgebouwd dat je je maaltijd makkelijk kunt afhalen én natuurlijk op gepaste afstand kunt blijven. In Breda is er zelfs een drive in! Tijdens het wachten krijg je een gratis portie bitterballen, dat maakt het meteen een leuk uitje. Eenmaal thuis kun je de borden voorverwarmen (want dan is de biefstuk het lekkerst) en aan tafel. Kaarsjes aan en je avondje uit in eigen huis is geregeld!

Tekst gaat verder onder de foto

Loetje
Foto: Loetje

Dit staat er op het menu

Op het afhaalmenu staan alle beroemde gerechten van Loetje. Denk aan de ossenhaasbiefstuk met de échte Loetje jus, of de variant met sambaljus. Biefstuk is niet compleet zonder friet en salade en ook dat staat op het menu. Heb je zin in een borrelhap vooraf? Dan kun je je te goed doen aan garnalenkroketjes, kaasstengels of een ouderwetse bittergarnituur. Wie achteraf trek heeft in iets zoets, bestelt ook een stuk sticky toffee taart of cheesecake.

Loetje is elke dag geopend tussen 16.00 en 21.00 uur. Plaats je bestelling meteen via Loetje.nl.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Loetje. Meer over Loetje ontdekken?

Loetje restaurants en horeca

Gesloten16:00 - 21:00

Doctor Batenburglaan 76, Breda

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.