Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Beste combinatie ooit! Je kunt nu dineren in een escape room en zo gaat dat

Aangeboden door Escaping Breda 28 mei 2020

Ken je dat? Je staat midden in een escape room en wilt zo snel mogelijk alle raadsels oplossen om te ontsnappen. De kamer waar je uit probeert te raken ziet er indrukwekkend uit, maar jij hebt natuurlijk geen tijd om te kijken. Om jou op bijzondere wijze te laten genieten van Escaping Breda, kun je hier nu dineren in de escape rooms!

Nip aan een heerlijk wijntje in het midden van een spannende onderzoeksruimte of neem een hap van je flammkuchen in het kantoor van de bankdirecteur. Dat doe je niet zo snel, toch? Vanaf 5 juni is het tijdelijk mogelijk aan de Boschstraat bij de Escaping Bistro.

Driegangenmenu

Het team van Escaping Breda haalt alles uit de kast om jou een avond te laten genieten. Waar normaal verwoede ontsnappingspogingen plaatsvinden, prik jij nu een vorkje weg van een driegangenmenu.

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: Escaping

Verschillende opdrachten

Toch is het niet alleen maar stilzitten! Jij en je tafelgenoot worden uitgedaagd om verschillende opdrachten op te lossen aan tafel. De chaotische chef Marque legt jullie meerdere puzzels voor waarmee jullie het diner kunnen redden.

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: Escaping

Tijdelijk

We zeiden het al: dineren in de escape rooms van Escaping Breda is maar tijdelijk mogelijk. Van 5 juni tot en met 5 juli ben je wekelijks van donderdag tot en met zondag welkom. Wel even reserveren van tevoren, dat regel je via de website of je kunt bellen naar 076-2055191. Veel plezier!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Escaping Breda. Meer over Escaping Breda ontdekken?

Escaping Breda entertainment

Boschstraat 112-116, Breda

Bekijk meer:entertainment

adv.