Begin de dag goed met dit gezonde ontbijtje bij At Noon

Aangeboden door ATNOON 16 april 2019

Wist je dat je bij At Noon ook al before noon terecht kan? Ja ja, al vanaf half tien in de ochtend worden hier verse ontbijtjes voor je bereid. Niet onbelangrijk: deze ontbijtjes zijn enorm fijn geprijsd. Ben jij nog druk bezig aan jouw summerbody 2019? Dan zit er ook wat voor jou bij.

It’s a match(a)

Ga je graag op de gezonde tour? Bij At Noon bestel je een heerlijke breakfast bowl vol voedzame ingrediënten om de dag goed te beginnen. Matcha-yoghurt gevuld met vers fruit, lekker krokante amandelen en ahornsiroop zorgen dat jij de dag met een boost begint. Laat de rest van de dag maar komen, jij bent er klaar voor!

Hét instagramontbijt

Zie jij een cheatmeal als ontbijt wel zitten? Verenig dan het aangename met het nuttige en bestel de tasty Amerikaanse pannenkoekjes met banaan en vijgencompote. De banaan zorgt immers voor het gezonde aspect, vind je niet? Wij keuren het goed!

Lekker compleet

Dé remedie tegen een kater of grote honger: het complete ontbijt van At Noon. Voor nog geen tientje word jij verblijd met een croissantje, beleg, een gebakken ei, een sinaasappelsappie, yoghurt met vers fruit én wat te drinken. Als dat niet zorgt voor een goede start van de dag, weten wij het ook niet meer!

Van alle markten thuis

Pssst, ben jij iets te lang in bed blijven liggen en heb je daardoor het ontbijt bij At Noon gemist? No worries, schuif dan lekker aan voor de lunch of geniet wat later op de dag van een diner of de borrel!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door ATNOON. Meer over ATNOON ontdekken?

ATNOON restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Stationslaan 1A1, Breda

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.