Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Alles in huis voor Pasen: bestel al jouw musthaves bij Patisserie Teurlings

Aangeboden door Teurlings 30 maart 2020

Nog heel even en dan is het zo ver: 12 en 13 april is het weer Pasen. We kunnen ons voorstellen dat deze feestelijke gelegenheid er misschien iets anders uit gaat zien dan je verwacht had. Gelukkig kun je Patisserie Teurlings altijd inschakelen om hun lekkere gebak, zoetigheden en hartige snacks bij jou thuis te bezorgen. 

Tekst gaat verder onder de foto.

Theebanket! Foto: Teurlings

“Onze winkel blijft gewoon open en iedereen is daar van harte welkom. We hebben uiteraard de nodige maatregelen getroffen rondom het virus. De webshop hebben we al een tijd en bezorgen deden we ook al lang, maar in deze tijd is het wel een extra fijne optie”, vertelt eigenaar en bakker Jos. “Je kunt ook online betalen, om het contact zo minimaal mogelijk te houden.”

Tekst gaat verder onder de video.

Van konijnenkontjes tot chocoladeschaapjes

Natuurlijk is het ’t allerleukst om écht rond te neuzen in de mooie zaak, maar we kunnen verklappen: ook in de webshop van Patisserie Teurlings voel je je als een kind in een snoepwinkel. In de chocolaterie worden heerlijke bonboneitjes en een soort paaseitjes 2.0 gemaakt. Maar ook voor het grotere werk zit je goed in de webshop! Van schapen gemaakt van chocola tot schuimkuikens en eendjes van van amandelspijs. Krijg je al zin in Pasen als je dit leest? Het is al op 12 april!

Tekst gaat verder onder de foto’s. Maar zwijmel eerst weg bij alle soorten eitjes!

Kaneel Smaak. Foto: Teurlings
Lavendel Smaak. Foto: Teurlings
Talisker Whisky Smaak. Foto: Teurlings
Honing Smaak. Foto: Teurlings
Cointreau Smaak. Foto: Teurlings
Advokaat Smaak. Foto: Teurlings
Irish Cream Smaak. Foto: Teurlings

Pas op jezelf!

Ook hebben eigenaren Jos en Lisette nog een boodschap voor alle vaste en nieuwe klanten van Patisserie Teurlings: “Let op jezelf en blijf gezond!”

Foto: Teurlings
Foto: Teurlings

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Teurlings. Meer over Teurlings ontdekken?

Teurlings bakkers

Gesloten08:30 - 18:00

Brabantplein 10, Breda

Bekijk meer:bakkers

adv.