Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 stuks voor €5,-! Dit is het geheim achter de beroemde worstenbroodjes van Bakkertje Bol

Aangeboden door Bakkertje Bol 4 december 2019

Je kunt er niet omheen: het is koud en guur buiten en het liefst warm je lekker op. Wat te doen? Scoor een overheerlijk, warm worstenbroodje bij Bakkertje Bol in de Karrestraat! Wij vertellen je maar al te graag hoe jij deze maand vijf worstenbroodjes voor €5,- scoort.

Spoiler: we gaan niks verklappen over het geheime familierecept waarmee bakker Joop dagelijks de worstenbroodjes vers bakt. Wél kunnen we je vertellen waarom deze versie van Bakkertje Bol er anders uitziet dan de ‘normale’ worstenbroodjes.

Open uiteindes

Ze zijn groter, hebben een indrukwekkende smaak en… zien er anders uit! Franchisenemer Pascalle laat weten: “Je wilt al vanaf de eerste hap een volwaardig worstenbroodje proeven, toch? Niet alleen maar deeg. Daarom zijn die van ons open aan de uiteindes.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Duidelijk: bij deze worstenbroodjes pak je meteen de worst mee. Foto: indebuurt Breda

Save the date

Vind jij niets lekkerder dan een warm worstenbroodje als ontbijt, bij de koffie of als tussendoortje? Let dan maar even op, want op zaterdag 14 én 21 december scoor jij wel vijf van die lekkernijen voor €5,- euro. Haal ze warm af bij Pascalle en haar team of warm ze nog snel even op voor je ze aan je gasten serveert. Of peuzel ze alle vijf in je eentje op, mag ook gewoon!

Lukt het jou om een voucher te scoren?

Denk jij nu: goh, ik zou wel vaker die deal willen scoren? Dan hebben we goed nieuws voor je, want de komende dagen loopt het promotieteam van Bakkertje Bol geregeld door het stadscentrum met worstenbroodvouchers. Bemachtig zo’n kaartje en je kiest zelf op welke dag in december je deze inwisselt voor de kortingsactie. Ideaal, toch?

Hoera, prijs!

Meer goed nieuws! Deze bakker midden in het centrum van Breda mag wel erg trots zijn. Bakkertje Bol won in oktober de Franchise Starter Award. Dit is een aanmoedigingsprijs voor de beste startende franchiseformule. De jury liet weten dat Bakkertje Bol zich onderscheidt dankzij de ambacht, kwaliteit, gezelligheid, het familiegevoel en de liefde voor het bakkersvak.

Daar is Pascalle maar al te trots op: “Dankzij de prijs ter waarde van € 10.000 kunnen wij ons verder ontplooien dankzij juridische ondersteuning, gratis advies en online én offline publiciteit.” Wat ons betreft helemaal verdiend!

Lees ook:

Pascalle is het gezicht van Bakkertje Bol Breda: ‘Ik ben verwend als het om vers eten gaat’

"Om 08.00 uur 's ochtends open ik de zaak en dan start ik gelijk met al het bakwerk. Alles maken we ...

Meer over Bakkertje Bol ontdekken?

Bakkertje Bol bakkers

Geopend10:00 - 16:00

Karrestraat 3, Breda

Bekijk meer:bakkers

adv.