Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wil je wat energie kwijt? Dit is jouw nieuwe uitlaatklep!

Aangeboden door Street Jump Breda 15 oktober 2019

Ben jij zo iemand die al zit te stuiteren zonder koffie? Doe jij niets anders dan volop bewegen? Het weer maakt het niet echt aantrekkelijk om naar buiten te gaan, dus dan zoek je het toch lekker binnen op? Street Jump Breda is iedere dag geopend én heeft een erg leuke actie in de herfstvakantie.

Al weleens gehoord van het fenomeen jumpen? En nee, dan hebben we het niet over die oude muziek mét bijpassende dansstijl die iedereen rond 2007 deed. Jumpen is het springen op grote trampolines, met hindernissen of terwijl je basketbal speelt.

Een uurtje gratis springen

Ga je in de herfstvakantie naar Street Jump Breda? Dan spring je een uurtje gratis! Je betaalt twee uur, maar mag lekker drie uur rond hupsen. En dat is maar goed ook, want dankzij de verschillende area’s, zoals de Jump Caroussel, het Ninja Parkour en de Halfpipe kijk jij je ogen uit. En dan moet je daarna nog springen!

Streetfit Bootcamp

Til jij het springen het liefst letterlijk en figuurlijk naar een hoger level? Doe dan mee aan de Streetfit Bootcamp! Deze les wordt twee keer per week gegeven en is superintensief. Wist je dat tien minuten jumpen gelijk staat aan dertig minuten hardlopen? Moet je nagaan hoe goed je bezig bent met een uurtje jumpen 😉


Meer over Street Jump Breda ontdekken?

Street Jump Breda indoor speeltuinen

Donkerstraat 36, Teteringen

Bekijk meer:indoor speeltuinen

adv.