Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wij gingen naar een dinnershow van De Avenue en vertellen wat jou te wachten staat

Aangeboden door De Avenue 13 september 2019

Hé jij! Het is weer eens tijd om Netflix uit te gooien, van je bank af te komen en lekker een avondje uit te gaan. Het maakt niet uit met wie je een datenight plant, een dinnershow van De Avenue is altijd hét recept voor een gezellige avond buiten de deur. Wij gingen naar de WOW-dinnershow om het met eigen ogen, oren én smaakpapillen te ervaren. Daar kunnen maar weinig Netflixfilms tegenop.

Van Happy Halloween tot aan Burlesque of juist een ware Kerstdinnershow: alle avonden bij De Avenue zijn helemaal in thema en allemaal anders. Wel zo fijn, want zo zit er altijd iets bij voor jou. Wat alvast zeker is: een avond vol zang, show en uiteraard lekker eten.

Tekst gaat verder onder de foto.

Fotografie door www.koektrommelstudio.nl
Fotografie door www.koektrommelstudio.nl
Foto: De Avenue | Koektrommel Studio

Dit kun je verwachten van een dinnershow bij De Avenue

We komen binnen bij De Avenue en worden direct door het personeel naar ons tafeltje begeleid, vlak bij het podium. We gaan zitten, krijgen iets te drinken en kiezen alvast verschillende gerechten uit die we gaan eten. Daar hoeven we niet meer over na te denken! De muziek barst los en vanuit de zaal komen de zangers, danseressen en presentator van de avond naar het podium om zich voor te stellen.

Laat je contacten maar weten dat jij niet bereikbaar bent, want tijdens de dinnershows van De Avenue is jouw aandacht weg van je telefoon. Je gaat heerlijk proosten met je gezelschap, op in de muziek en verrast worden door de show die de getalenteerde cast neerzet op het podium. Het personeel zorgt dat ieder hapje en drankje bij jou op tafel belandt, zodat jij je aandacht bij de show houdt!

Eten én entertainment

Onze avond vliegt voorbij: de gangen van het menu worden slim afgewisseld met entertainment. Tijdens de tomatensoep en ons voorgerecht (gebraden rosbief en loempia met bospadenstoelen) kunnen we rustig kletsen en genieten van het eten. Hierna zorgt de gastheer en illusionist in één voor vraagtekens met een spectaculaire act en het andere moment swingen we mee met de stemmen van de zanger en zangeres. Soms echte meezingers, dan weer een moeilijker lied dat wij voor iedereens eigen bestwil maar niet proberen mee te zingen 😉 .

Nadat we klaar zijn met het hoofdgerecht – vegaburger met verse friet – staat de cast alweer klaar om ons van onze stoelen te blazen. Kortom: we vervelen ons geen moment. Voor we het weten zijn we aanbeland bij het dessert (mmm, bananenmousse!) en daarmee ook het einde van de avond.

Tekst gaat verder onder de foto.

Danseressen Lara (links) en Lotte (rechts) met zangeres Michelle (midden). Foto: indebuurt Breda
Fotografie door www.koektrommelstudio.nl
Fotografie door www.koektrommelstudio.nl

Intieme shows

Loop binnen bij De Avenue en je ziet direct dat de zaal perfect is aangekleed voor het thema van de door jou gekozen dinnershow. Hoe groot het publiek ook is: het is hier altijd knus en gezellig. Niet alleen voor jou als gast, maar ook voor de cast. Michelle Nijenhuis is zangeres bij de maandelijkse WOW-dinnershow en vertelt ons vlak voor de show hoe het is om hier maandelijks op de planken te staan.

“Ik vind de dinnershows enorm leuk om te doen”, zegt ze. “We werken echt samen als een team: we zijn met twee danseressen, één zanger, één gastheer en ikzelf. Achter de schermen hebben we het ook heel gezellig samen en dat stralen we uit op het podium.”

Toch is optreden tijdens zo’n dinnershow net even anders dan ‘gewoon’ op een podium staan. “Je hebt meer vrijheid. Bij een van de liedjes loop ik door de zaal. Dan kan ik de gasten aankijken, contact maken en zien hoe leuk ze het hebben. Dat geeft toch extra sfeer.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: De Avenue | Koektrommel Studio

Welke show kies jij?

Naast de maandelijks terugkomende dinnershows, zoals Cirque du Burlesque, de Wannebiezz en Groeten uit Holland, heeft De Avenue nog twee leuke specials voor je in petto: Happy Halloween en de Kerstdinnershow.

Happy Halloween!

Zie jij een avond griezelen wel zitten? Happy Halloween blaast je van je stoel met een wervelende show vol griezelige én grappige liedjes, veel Halloweenkarakters en meer. Verkleed komen hoeft niet, maar mag wel. Misschien win je daar nog een leuke prijs mee 😉 Check de video hier!

Merry Christmas

Ben jij iemand die stiekem nu al ‘All I want for Christmas is you’ luistert als verder niemand thuis is? Betere voorpret dan een ticket scoren voor de Kerstdinnershow is er niet. Deze avond staat – zoals de naam al doet vermoeden – volledig in het teken van kerst.

De kerstman neemt je mee in een spannend verhaal, terwijl de zangers en zangeressen de grootste kersthits zingen. Ondertussen geniet je uiteraard van een heerlijk viergangenmenu. De Kerstdinnershow is te boeken met Kerstmis, maar ook beschikbaar op andere dagen in december! Ben jij erbij?


Meer over De Avenue ontdekken?

De Avenue theaters

Geopend09:00 - 17:00 |19:00 - 22:00

Waterstraat 5, Breda

Bekijk meer:theaters

 

adv.